1. DET UNIKA ÖGAT

  Det unika ögat

  Visste du att ditt öga är mer unikt än ditt fingeravtryck? 

   

  Så fungerar 3D-mätning

ÖGONHÄLSORAPPORT


Nyfiken på vad ögat gör för hälsan? Nu är ”Ögonhälsa 2020/2021-rapporten” här!

Som nordisk marknadsledare har vi på Synsam Group ett ansvar att väcka nyfikenhet för och sprida kunskap om allt fantastiskt som händer inom ögonhälsa. Därför lanserar vi Synsams allra första ögonhälsorapport, ”Ögonhälsa 2020/2021-rapporten”. I rapporten djupdyker vi i de senaste forskningsrönen, lyssnar på föräldrars åsikter om sina barns skärmtittande kopplat till ögonhälsa samt lär oss hur världsstjärnorna i det danska e-sportlaget Astralis använder ögonträning för att prestera bättre resultat. Och mycket annat.

Rapporten läser du genom att klicka på länken nedan.

ÖGONHÄLSORAPPORT

Har du frågor om rapporten mejla till Synsam Groups kommunikations- och hållbarhetschef:
jenny.fridh@synsam.com

 


 

 1. Läs mer om ögonhälsa och boka tid här

Kolla dina ögon – upptäck ögonsjukdomar i tid


Du har förmodligen koll på din egen synskärpa, men vet du hur dina ögon mår? Med en ögonhälsoundersökning på Synsam kan våra optiker upptäcka sjukdomar och hjälpa dig med besvär som torra ögon.
 

Läs mer om ögonhälsoundersökningar och boka tid här

Prisvärt och populärt progressivt glas för en aktiv livsstil

Varilux Physio 3.0 är ett prisvärt och populärt progressivt glas som med hjälp av modern teknologi låter dig fortsätta leva ett aktivt liv.

Läs mer

 1. Innovationer som lyfter din syn till nya höjder

Innovationer som lyfter din syn till nya höjder


Synen är på många sätt det viktigaste av våra sinnen då mer än 80 procent av intrycken som registreras av hjärnan kommer via våra ögon.

Läs mer
 1. Unika glasögon just för dig

Unika glasögon just för dig


Dina ögon är unika, varför ska då inte dina glasögon vara det? Med Essilor Varilux Physio 3.0 FIT får du ett par glasögon anpassade för just dina ögon. Upplevelsen är som att flytta från yttersta kanten till mitten av biosalongen.

Läs mer

Vi tar hand om dina ögon

Med Synsam Lifestyle ingår årliga synundersökningar och alltid fria återbesök om du exempelvis upplever problem eller har andra frågor.

Läs mer