Om Synsam


På Synsam har vi sedan 1968 arbetat för att hjälpa alla i vårt land till ett bättre seende och utseende. Det året gick ledande fristående optiker från hela landet samman under gemensamt namn.

Idag består Synsam av drygt 195 butiker i Sverige och 500 i Norden. De äldsta butikerna har över hundra års erfarenhet och kunskap i ryggen.

Vi på Synsam tar oss tid för dig, vi ser dig och vill göra vad vi kan för att du ska hitta rätt glasögon och linser – för alla dina behov. Med legitimerade optiker som ser till hela din ögonhälsa, individanpassade kvalitetsglas, brett sortiment och vårt smarta
Lifestyle-abonnemang som gör det enklare än någonsin att ha glasögon och linser. Välkommen in och prova allt från de senaste trenderna, till glasögonen för din sport. Synundersökningen bokar du här på synsam.se

Boka nu

 

Hitta till din Synsambutik


Vi finns över hela Sverige. Välkommen in till oss, vi hjälper dig med synundersökningar och att hitta rätt bågar till dig. 

Hitta till oss

Plastpåsar i Synsams butiker


Nedbrytbar plast påbörjar sin naturliga nedbrytning efter ca 18 månader. Materialet har samma styrka och egenskaper som en vanlig plast, LDPE .

Tack vare ett additiv ”programmeras” kassen att brytas ned och efter ca 2-3 år är kassen helt nedbruten till vatten, koldioxid och biomassa. Nedbrytningstiden kan påverkas av yttre faktorer som temperatur, friktion, ljus, rörelse etc. Plasten är licensierad av EPI och ska komposteras eller återvinnas i speciella deponier."

Våra plastpåsar är försedda med följande märkningar: