Populära sökningar
man i hörapparat

Nu erbjuder vi Hörseltest

Vi har hörselkliniker i Stockholm, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Luleå och Östersund. Boka tid hos en legitimerad audionom.
dekorativ bild på en hörselsymbol

Vi hjälper dig med hörseln

Under våra 50 år i branschen har vi på Synsam gjort en sak: alltid satt dina behov i centrum. Nu hjälper vi dig även med hörseln!

Vi har hörselkliniker i:

hörapparat ikon

Brett sortiment

Vi erbjuder ett brett sortiment av hörselhjälpmedel då vi är en leverantörsoberoende hörselklinik som jobbar med marknadens alla tillverkare.

audionom ikon

Kunniga audionomer

Vi har legitimerade audionomer med bred kunskap som ger dig personlig och snabb service. Din audionom återkopplar alltid till dig samma dag om du har behov av ytterligare service.

senaste tekniken ikon

Senaste tekniken

Vi jobbar alltid med den senaste tekniken, både när det gäller våra produkter som vi erbjuder eller mätutrustningen vi använder. Allt för att ge dig som kund en så bra upplevelse som möjligt

bild på hörlurar

Snabbtesta din hörsel online

Gör ett snabbtest online och få svar snabbt. Testet tar bara ett par minuter.

Maria Chatziapostolou

Hörselexpert

Maria Chatziapostolou är legitimerad audionom och Synsams hörselexpert, med sin långa erfarenhet brinner hon för att ta bort det stigma som finns kring hörapparater

äldre kvinna med barn i knät

Hörselnersättning

5 tecken på att du hör dåligt
föreläsning

Hörselnedsättning

Vanliga hörselproblem
hörapparater

Guide till hörapparater

Hitta hörapparaten som passar dig
gräs som klipps

Tinnitus

Vad kan tinnitus bero på?
hörapparater

Guide till de nyaste hörapparaterna

Så funkar de
man som har hörselskydd på sig

Guide till olika hörselskydd

För jobb och fritid
hörlurar som används för hörselunderökning

Så går en hörselundersökning till

En hörselundersökning görs för att upptäcka nedsättningar av hörseln. Den görs hos en audionom, som lokaliserar problemet och hjälper till att hitta rätt hörapparat för dina behov.
klassrum

På arbetet

På Synsam Hörsel erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att skydda dig mot högt ljud och buller, samt förbättra arbetsmiljön för dig med hörselnedsättning. Vi har hörselskydd som anpassas efter dina behov och arbetsteknisk utrustning för en trygg och bekväm arbetsdag.

hörapparater och fodral

Våra hörapparater

Synsam Hörsel erbjuder hörapparater och tillbehör från Phonak, Signia, ReSound och Oticon för alla typer av hörselnedsättningar.

Våra hörselkliniker bedrivs via Audionomkliniken Sverige AB, Org. nr. 559146-8193. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy här.

Kontakta oss på: 010 182 11 10 alt. Info@audionomkliniken.se

Boka Hörseltest