1. Audionomkliniken serafen

    Stockholm

 

SYNSAMS HÖRSELKLINIK på kungsholmen

BOKA HÖRSelTEST FÖR 250 kr 

 

Adress: Hantverkargatan 2D, Kungsholmen, 112 21 Stockholm

Kontakta oss på: 010 182 11 10 eller via mejl, info@audionomkliniken.se

Öppettider

Måndag till fredag: 08:00-17:00

Välkommen till din audionom på kungsholmen!

Har du nedsatt hörsel? Eller börjar du kanske få svårt att uppfatta tal? Vi erbjuder en auktoriserad hörselklinik mitt i centrala Stockholm med legitimerade audionomer. 

Patientavgift i Region Stockholm är 250 kronor. Frikort gäller. Om du är skriven i en annan region behöver du en betalningsgaranti från din hemregion. Se lediga tider för hörseltest på Kungsholmen. 

På uppdrag av Region Stockholm  

Vår hörselklinik på Kungsholmen arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vi erbjuder hörseltest, konsultation och hörapparatutprovning för dig som är över 18 år. Du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss. Boka tid för att testa din hörsel online.

Skulle det vara så att vi inte kan hjälpa dig med ditt hörselproblem slussar vi dig vidare till rätt vårdgivare. Vi har goda kontakter med externa öron-näsa-hals-specialister. 

Fritt val av hörapparater i Stockholm

En hörapparat kan hjälpa dig att höra bättre. Hos oss får du hjälp att välja och prova ut en hörapparat som passar just dig och ditt behov. Har du redan hörapparat kan du komma till oss för att få den justerad eller lämna in den för service.  
 
Hos vår klinik på Kungsholmen i Stockholm har du som patient möjlighet till fritt val när du ska välja hörapparat.

Det fria valet innebär att du som patient antingen kan välja en hörapparat ur regionens upphandlade sortiment till en lånekostnad av 600 kronor eller fritt välja en modell som passar dina behov och få hela eller en del av kostnaden betald av regionen, beroende på kostnad. Regionen ersätter max två hörapparater med upp till 2380 kronor styck. 

Leverantörsoberoende hörselmottagning 

Vi är en leverantörsoberoende mottagning vilket innebär att vi har hörapparater från flera olika leverantörer. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en individuell lösning som kan hjälpa dig att höra bättre. Våra legitimerade audionomer har stor kunskap om vilka hörapparater och hjälpmedel som finns på marknaden. 

Hitta hit

Audionomkliniken Serafen ligger i den röda tegelbyggnaden mitt emot Stadshuset på Kungsholmen i Stockholm. Ta hissen eller gå en våning ned till våning -1 och ta sedan korridoren till höger för att hitta till oss.

Om ni färdas med tunnelbana så är det tunnelbanestationerna Rådhuset eller T-Centralen som är närmast. Om ni färdas med buss så är det buss 3, hållplats Stadshuset. Även parkering finns i området. 

Våra hörselkliniker bedrivs via Audionomkliniken Sverige AB, Org. nr. 559146-8193. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy här. 

Kontakta oss på telefonnummer: 010 182 11 10 eller via mejl info@audionomkliniken.se