Prisgaranti


Nu erbjuder Synsam prisgaranti på bågar och glas

Som en av Nordens största optikkedjor erbjuder vi alltid låga priser på våra bågar och glas. Nu tar vi steget längre genom att införa prisgaranti. 

Prisgarantin innebär att du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar exakt samma kompletta par glasögon i en annan fysisk optikerbutik i Sverige.

Prisgarantin gäller ej bågar, glas och solglasögon som finns i Synsam Recycling Outlet. Varor som säljs via nätet omfattas inte heller av prisgarantin. Prisgarantin inkluderar ej solglasögon eller sportglasögon utan styrka.

Samma båge och glas

För att prisgarantin ska gälla måste både bågen och glasen helt överensstämma.

• Bågen måste vara av samma varumärke, modell, storlek och färg.
• Glaset måste ha samma tillverkare, modell, index och ytbehandling.

Så fungerar det 

Prisgarantin gäller inom 30 dagar från och med beställningsdatum mot uppvisande av kontrollerbara uppgifter. Garantin gäller även för prissänkta varor. 

Antingen sänker vi priset med beloppet som skiljer inför ditt köp eller så återbetalar vi mellanskillnaden om du redan har beställt varan hos oss.

Välkommen in i butik!
 Boka en synundersökning idag

Boka

 

Bytesrätt på glasögon


Hos oss på Synsam är det en självklarhet att man ibland ändrar sig. Vi byter därför ut dina nya glasögon inom tre månader om du kommer på att du inte trivs i dem.

Läs mer

Delbetala - Ränte och avgiftsfritt


Hos Synsam kan du dela upp betalningen av ditt köp på upp till 24 månader – utan att betala något extra.

Läs mer
  1. Hitta butik

Hitta till din SynsambutikKontaktuppgifter till våra butiker, telefonnummer och adresser, om du behöver boka tid eller fråga oss något. Välkommen!

Läs mer