1. Välkommen till Synsam friends!


    Synsam Friends är till för dig. Som medlem får du ta del av förmåner och generösa erbjudanden.

    Bli medlem

Vi erbjuder 50% rabatt på bågen vid bokad synundersökning,
365 dagars olycksgaranti och 100 dagars bytesrätt. Så att du kan handla glasögon, solglasögon och linser tryggt och prova dina varor hemma i lugn och ro. För oss är det också viktigt att du kontaktar oss om du upplever problem med din syn. Därför får alla i Synsam Friends fria återbesök till optiker i ett helt år efter senaste besök. Medlemskapet är förstås helt kostnadsfritt.

BLI MEDLEM IDAG

För att ta del av alla förmåner i Synsam Friends kan du bli medlem online genom knappen nedanför.

BLI MEDLEM

Du är givetvis också välkommen att besöka din närmaste Synsam-butik där våra medarbetare hjälper dig att bli medlem. Kom ihåg att ta med legitimation. Välkommen!

Extra trygghet


Medlemskapet i Synsam Friends ger dig som kund extra trygghet i form av till exempel olycksgaranti om något händer med dina bågar eller linser. Du får också fria återbesök till optiker i ett år om du känner att du behöver träffa en optiker igen.

Erbjudanden


Med Synsam Friends vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att ta del av erbjudanden. Som medlem får du till exempel alltid 50 procent rabatt på andra paret och nyhetsbrev som gör att du aldrig behöver missa ett bra erbjudande. Medlemmar får helt enkelt mer.

Ingen avgift och hållbart


Självklart kostar det inget att vara medlem i Synsam Friends. Vi vill också att det ska vara smidigt. Därför behöver du inget plastkort utan behöver bara visa legitimation eller uppge personnummer.

Läs mer

  1. Synsam Friends förmåner

Medlemsförmåner


Det finns massor av fördelar med att vara medlem i Synsam Friends. Här listar vi samtliga förmåner.

Läs mer

Bli medlem


Det är kostnadsfritt att bli medlem! Bli medlem och ta del av alla förmåner

Bli medlem här
  1. Synsam Friends vanliga frågor

Vanliga frågor


Hur tar jag del av erbjudanden? Hur går man ur? Vi svarar på frågor om att vara medlem i Synsam Friends.

Läs mer

Vill du inte längRe vara medlem?

Om du inte längre vill ta del av våra erbjudanden och förmåner så kan du naturligtvis lämna Synsam Friends när du vill. Enklast är att du kontaktar vår kundservice på customerservice@synsam.com, eller på telefonnummer 08 – 400 50 45