Ränte- och avgiftsfri delbetalning


Glasögon, linser eller solglasögon. Dela upp betalningen av ditt köp på upp till 24 månader – utan att betala något extra.

Synsams samarbete med Resurs Bank gör att du som kund kan dela upp betalningen av ditt köp – utan att betala något extra. Delbetalning på Synsam är nämligen precis lika billigt som kontant betalning. Erbjudandet gäller endast i Synsams fysiska butiker och inte online.

Glasögon, solglasögon eller kontaktlinser: oavsett vad du köper kan du välja att dela upp betalningen på upp till 24 månader. Det finns inga extra avgifter, ingen ränta eller aviavgifter. Den effektiva räntan är 0 procent.

Det behövs en *sedvanlig kreditprövning vid uppstart av delbetalning hos Resurs Bank. Svaret på den får du medan du väntar. På det hela taget väldigt enkelt och bekvämt.

Student? Här kan du läsa mer om just dina möjligheter till delbetalning.

* Sedvanlig kreditprövning innebär att säljaren begär en kreditupplysning från det kreditupplysningsföretag som butiken samarbetar med. Som konsument kommer du få hem en så kallad kännedomskopia om att en upplysning om dig lämnats ut av kreditupplysningsföretaget. En sedvanlig kreditprövning är standard och säljaren (långivaren) gör en värdering av kreditupplysningsinformationen utifrån en mall. Mallen som används kräver till exempel att du inte har några betalningsanmärkningar eller skulder till Kronofogden. 


Läs mer om delbetalning hos Klarna. Klarna gäller vid köp online. 

  1. Hitta butik

Hitta till din SynsambutikKontaktuppgifter till våra butiker, telefonnummer och adresser, om du behöver boka tid eller fråga oss något. Välkommen!

Läs mer