1. Synsam hörsel

Prisgaranti hos Synsam hörsel 

Vi på Synsam Hörsel vill att du ska känna dig trygg med ditt köp av hörapparat. Därför erbjuder vi prisgaranti på hörapparater inom det privata sortimentet. 

Prisgarantin innebär att du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar exakt samma hörapparat till ett lägre pris hos en annan hörselmottagning inom samma region. 

Så fungerar det  

Prisgarantin gäller inom 30 dagar från och med beställningsdatum mot uppvisande av kontrollerbara uppgifter om att exakt samma vara finns att köpa till ett lägre pris hos en annan fysisk hörselmottagning i samma region.

För att prisgarantin ska gälla måste hörapparaten vara av samma varumärke, modell och färg. 

För att prisgarantin skall gälla krävs att du som kund har fått motsvarande pris offererat till dig personligen. Prisgarantin gäller därmed inte ifall hörapparaten offererats till ett lägre pris till en familjemedlem, bekant, eller dylikt.

För att ta del av prisgarantin måste du kunna styrka att en konkurrent har ett lägre pris genom dokumentation. Dokumentationen måste hämtas från återförsäljaren som offererat produkten till ett lägre pris. Dokumentationen skall innefatta organisationsnummer och datum för offerten. I dokumentationen skall även framgå att produkten finns tillgänglig i lager och kan köpas till det aktuella priset med specifikation av eventuellt momstillägg.

Köpet skall kunna genomföras på lika villkor. Prisgarantin gäller därmed inte vid exempelvis öppningserbjudanden, lagerrensningar och liknande.

Prisgarantin gäller ej tillbehör till hörapparater som t.ex. domer, filter, vingar och batterier samt övriga hörselhjälpmedel samt hörapparater från regionens sortiment. Varor som säljs via nätet omfattas inte av prisgarantin. 

Prisgarantin gäller ej abonnemang och tjänster.