1. Synsam hörsel

HÖRAPPARATER

Här hittar du Synsams Hörsel utbud av hörapparter från Phonak, ReSoundSignia och Oticon. Vi erbjuder alltid den senaste tekniken och ett brett sortiment av hörselhjälpmedel då vi är en leverantörsoberoende hörselklinik som jobbar med marknadens alla tillverkare. Hos oss på Synsam Hörsel är det alltid prisgaranti på hörapparater inom det privata sortimentet.  

Boka hörseltest

 

 

 1. Phonak HÖRAPPARATER 

  Phonak är en av världens största tillverkare av högteknologiska hörapparater och hjälpmedel för hörsel. Deras hörapparater hjälper dig med hörselnedsättning att få bästa möjliga hörselupplevelse. Phonak har hörapparater för dig med lätt, måttlig eller grav hörselnedsättning. I Phonaks sortiment finns bland annat bakom-örat apparater, allt-i-örat apparater, hörapparater med extern hörtelefon och trådlösa tillbehör.

  Utforska Phonak

 1. Signia hörapparater

  SIGNIA HÖRAPPARATER

  Signia har något för alla: bakom-örat hörapparater, allt-i-örat hörapparater och RIC-hörapparater (bakom-örat apparat med extern hörtelefon). Med Signia-appen kan du enkelt koppla upp din hörapparat för hantera ljud, volym och andra funktioner direkt i mobilen. Med appen kan du även styra uppkopplingen till dina olika hörseltillbehör. 

  Utforska Signia

 1. Resound hörapparater

  RESOUND HÖRAPPARATER

  ReSounds har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa och skräddarsydda hörsellösningar. ReSound ambition är att förbättra människors livskvalitet och de arbetar utifrån filosofin Organic Hearing vilket innebär att de alltid eftersträvar naturlig ljudkvalitet. Din hörupplevelse ska vara anpassad efter dina unika behov. Tack vare ReSounds stora utbud av hörapparater finns det en hörapparat som passar alla. 

  Utforska Resound

 1. Oticon hörapparater

  Oticon HÖRAPPARATER

  Oticon är världsledare när det kommer till hörapparater. Modellen Oticon More är den första apparaten någonsin som är tränad med ljudmiljöer från det faktiska livet. Den intelligenta hörapparaten finns antingen med telespole och som bakom-örat-apparat. Här får du en hörapparat med bästa ljudupplevelse med klara detaljer och jämn balans. Men Oticons app kan du styra ljudnivån direkt i appen.

  Utforska Oticon

 1. VÄLKOMMEN IN

  Hos Synsam Hörsel hjälper våra legitimerade audionomer till med en hörapparat anpassad för just dig. I våra hörselkliniker har vi hörapparater för alla - oavsett om du har lätt, måttlig eller grav hörselnedsättning. 

  BOKA TID 

 1. Hörseltest

Snabbtesta din hörsel online


Gör ett snabbtest online och få svar snabbt. Testet tar bara ett par minuter.

Gör ett snabbtest online