1. Synsam hörsel

Resound hörapparater 

ReSounds har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa och skräddarsydda hörsellösningar. Boka ett hörseltest hos någon av våra hörselkliniker i Stockholm eller Gävle så hjälper vi dig med rätt hörapparat för dina behov. Hos oss på Synsam Hörsel är det alltid prisgaranti på hörapparater inom det privata sortimentet.  

Boka hörseltest

 1. Koppla upp dig

  Du kan alltid ansluta din ReSound-hörapparat till dina andra digitala enheter, till exempel din smartphone. Det innebär att du smidigt kan integrera musik, film och telefonsamtal direkt i din hörapparat. ReSound erbjuder flera olika appar som ger dig möjligheten att skräddarsy en perfekt hörsellösning som är anpassad för dig och din hörselnedsättning.

Hörapparater från Resound:

ReSounds ambition är att förbättra människors livskvalitet och de arbetar utifrån filosofin Organic Hearing vilket innebär att de alltid eftersträvar en naturlig ljudkvalitet. Din hörupplevelse anpassas efter dina unika behov. Tack vare ReSounds stora utbud av hörapparater finns det en lösning för alla.  
 

ReSound OMNIA

 • Skapad för oöverträffad talförståelse, även i bullriga miljöer.
 • Anpassad efter din hörselnedsättning och dina behov.

 • Naturlig ljudåtergivning av din egen röst.

 • Anslutningsmöjligheter.

 • Laddningsbar.

 

 1. Resound tillbehör


  Komplettera din hörapparat med ReSounds trådlösa tillbehör och maximera din hörselupplevelse. ReSound har bland annat mikrofoner som förbättrar din hörselupplevelse i olika ljudmiljöer. Hos Synsam Hörsel har du 1 års garanti på samtliga hörselhjälpmedel.

 1. Resound Multi Mic


  Mikrofon som kan komplettera din hörapparat när du har ett möte eller sitter vid köksbordet. ReSound Multi-Mic gör det lättare för dig med hörselnedsättning att särskilja olika röster som annars lätt blandas samman till ett ohörbart sorl. 

 1. ReSound Micro-Mic

  Liten och diskret mikrofon som gör det lättare att uppfatta ljud som är långt borta. Om du till exempel lyssnar på en föreläsning kan du be föreläsaren att spänna fast ReSound Micro-Mic i sina kläder. På så vis kommer din hörapparat fånga upp personens röst direkt i din hörapparat

 1. Välkommen in

  Hos Synsam Hörsel hjälper våra legitimerade audionomer till med en hörapparat anpassad för just dig. I våra hörselkliniker har vi hörapparater för alla - oavsett om du har lätt, måttlig eller grav hörselnedsättning. 

  BOKA TID 

 1. Hörseltest

Snabbtesta din hörsel online


Gör ett snabbtest online och få svar snabbt. Testet tar bara ett par minuter.

Gör ett snabbtest online