1. Synsam hörsel

Phonak hörapparater

Phonak är en av världens största tillverkare av högteknologiska hörapparater och hörselhjälpmedel. Deras hörapparater hjälper dig med hörselnedsättning att få bästa möjliga hörupplevelse. För dig med lätt, måttlig eller grav hörselnedsättning - Phonak har hörapparater för alla. Hos oss på Synsam Hörsel är det alltid prisgaranti på hörapparater inom det privata sortimentet.  

Boka hörseltest

 1. Phonak LUMITY-teknik


  Lumity består av helt ny hårdvara och tar hörselprestanda till nästa nivå med flera nya funktioner. Det ger en hörapparat som levererar en oöverträffad hörselupplevelse med klart och naturligt ljud, briljant taluppfattning och dynamisk brusreducering. 

 1. Phonak sortiment

  I Phonaks sortiment finns bland annat bakom-örat apparater, allt-i-örat apparater, hörapparater med extern hörtelefon och trådlösa tillbehör. Några av Phonaks mest populära hörapparatmodeller är Phonak Audéo och Phonak Virto.

 

Phonak Virto 

 • Allt-i-örat hörapparat.

 • Phonaks minsta hörapparat.

 • Diskret.

 • Programmeras efter din hörselnedsättning.

 • Automatisk ljudjustering.

 

 

Phonak Audéo 

 • RITE-hörapparat (bakom-örat apparat med extern hörtelefon).

 • Lätt till grav hörselnedsättning. 

 • Röstassistent.

 • Bluetooth-kompatibel. Funktioner som Speech Enhancer, Motion Sensor Hearing och Dynamic Noise Cancellation.

 

 

 1. Phonak tillbehör

  Phonak har även tillbehör och trådlösa kommunikationssystem som underlättar användningen av din hörapparat. Ibland kan du nämligen behöva ett komplement till din hörapparat. När du tittar på TV eller befinner dig i en bullrig miljö, till exempel.

 1. Phonak Charger Case Combi

  Phonak Charger Case Combi laddar de hörapparat som är uppladdningsbara över natten. Den har dessutom en inbyggd torkfunktion som hjälper hörapparaten att avfuktas.

 1. Phonak PartnerMic

  Den trådlösa mikrofonen fångar upp ljud direkt i din hörapparat med hjälp av AirStream Technology. Det perfekta tillbehöret till din Phonak-hörapparat som tar dina samtal till nya nivåer!

 1. myPhonak app

  Med appen MyPhonak får du ut mer av dina Marvel och Paradise hörapparater från Phonak. Du kan till exempel fjärrjustera din hörapparat i realtid i verklig miljö (restauranger, möten, på jobbet och i skolan). MyPhonak app kan användas på Bluetooth-kompatibla smartphones.

 1. Välkommen in

  Hos Synsam Hörsel hjälper våra legitimerade audionomer till med en hörapparat anpassad för just dig. I våra hörselkliniker har vi hörapparater för alla - oavsett om du har lätt, måttlig eller grav hörselnedsättning. 

  BOKA TID 

 1. Hörseltest

Snabbtesta din hörsel online


Gör ett snabbtest online och få svar snabbt. Testet tar bara ett par minuter.

Gör ett snabbtest online