1. Lars Wulfing är expert på sportoptik

    Lars Wulfing

    Sportoptiker

    FRÅGOR & SVAR OM sportoptik

Om Lars

Lars Wulfing är sportoptiker och specialiserad på optiska lösningar för olika sporter. Lars arbetar med att utveckla Synsams utbud inom sportoptik och har ett stort intresse för glasens filter och hur de skyddar ögat.

Bakgrund

Lars Wulfing är legitimerad optiker och har varit verksam i optikbranschen i över 30 år. Intresset för ögats välmående väcktes tidigt då hans pappa var ögonkirurg och under många år assisterade Lars Wulfing vid ögonoperationer. Lars upptäckte att det fanns en brist på bra sportbågar och glas i Sverige och de senaste 18 åren har han arbetet med att utveckla den marknaden. Lars har också drivit en egen butik som specialiserade sig på just sportbågar. Sedan fem år tillbaka arbetar han på Synsam med fokus på sportoptik.

Min vision

Jag tycker om att hjälpa folk med synfel som har svårt att utöva sin sport att hitta den bästa lösningen så att de kan lägga allt fokus på din idrott. Jag brinner för att ge våra kunder en bättre upplevelse när de är aktiva och hitta rätt glasögon, oavsett om de behöver slipade eller oslipade sportglasögon. Som sportoptiker tittar jag bland annat på vilka kontraster och färger som passar till olika typer av miljöer. Med hjälp av sportbågar och kupade glas kan bäraren idag öka precisionen inom den sport de håller på med. Det är riktigt kul att få bidra till det!

Motto

"Med rätt sportbågar och glas blir din upplevelse ännu mer magisk".

Missa inte våra andra experter


 

  1. Håkan Broman, expert på ögonhälsa

Håkan Broman, glasögon


Håkan Broman är Synsams kliniska expert och leder arbetet med att utveckla Synsams sortiment och tjänster.

Läs mer

Wai Chan, design och trender


Vill du veta redan nu vad som är trendigt två år fram i tiden? Då är det Wai du ska fråga! 

Läs mer
  1.  Ida Malmblad, vår barnexpert

Ida Malmblad, barnoptik


Ida Malmblad är barnexpert och Business Manager för Kids & Young. 

Läs mer