Fördelar med att jobba på Synsam


Vi bryr oss om dig och det är viktigt för oss att du känner dig uppskattad och delaktig i ditt arbete på Synsam. Därför erbjuder vi dig personlig utveckling, personalrabatt, säljpremie, friskvårdsbidrag och pensionsförsäkringar.

Personlig utveckling
Du får utvecklas inom den egna rollen samtidigt som du ges möjligheter att utvecklas vidare in i andra roller. Vi erbjuder olika typer av utbildningar genom Synsam Academy. Varje år lägger du upp en plan för din fortsatta utveckling inom Synsam, samtidigt som du får rätt förutsättningar för att kunna nå dina mål. Vi erbjuder:

 - Ledarskapsprogram.
 - Aspirantprogram för våra blivande butikschefer.
 - Sälj- och optikutbildningar.
 - Fördjupande kompetensutvecklande optikutbildningar och seminarium för våra optiker.

Personalrabatt
Du och din familj får ta del av en förmånlig personalrabatt som kan användas i alla Synsam-butiker i Sverige.

Säljpremie
Vi vill att du ska känna dig motiverad och engagerad. Därför erbjuder vi en säljpremie när engagemang och aktiviteter leder till önskat resultat.

Friskvårdsbidrag
Ta del av Synsams friskvårdbidrag eller utnyttja att vi har ett samarbetsavtal med olika träningskedjor till ett förmånligare pris.

Pensionsförsäkringar
Jobbar du som optiker, butikschef eller på huvudkontoret omfattas du av Collectums pensionsförsäkring, medan du som butikssäljare har din pensionsförsäkring genom Fora.

  1. Våra lediga tjänster

Lediga tjänster


Delar du Synsams passion för service och det personliga mötet med kunden? Då är Synsam rätt för dig. Vi letar alltid efter medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Här hittar du våra lediga tjänster.

Till lediga tjänster