Jobba på Synsam


För oss finns inget finare och viktigare än att hjälpa andra att både se bättre och se bättre ut. På Synsam gör vi därför alltid lite mer.

En synundersökning hos oss sker med den senaste tekniken och går djupare än vad Socialstyrelsen föreskriver. Vårt kunnande och utbud inom slipningar, glas, linser och bågar täcker alla behov och prisklasser. De varumärken vi säljer kommer från Sveriges och världens ledande modehus. Vi vill ge våra kunder en mer personlig service, mer av vår tid och äkta omsorg.

Vi vill göra synbar skillnad.

  1. Fördelar med att jobba på Synsam

Fördelar med att jobba på Synsam


Vi bryr oss om dig och det är viktigt för oss att du känner dig uppskattad och delaktig i ditt arbete på Synsam. Läs mer om fördelarna med att jobba på Synsam här.

Läs mer
  1. Studenter

Studenter


Är du student och vill arbeta extra parallellt med dina studier? Hos oss är många medarbetare studenter. En del studerar till optiker och jobbar extra ute i våra butiker, medan andra läser en annan yrkesinriktning. Oavsett är Synsam alltid ute efter att hitta duktiga och kundorienterade medarbetare som vill utvecklas med oss.

Läs mer
  1. Våra lediga tjänster

Lediga tjänster


Delar du Synsams passion för service och det personliga mötet med kunden? Då är Synsam rätt för dig. Vi letar alltid efter medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Här hittar du våra lediga tjänster.

Till lediga tjänster