1. Vår vision

  Läs mer om Synsam vision och strategi för att nå de hållbara målen.

   

Vår vision är att vara det ledande och mest hållbara livsstilsföretaget inom optik och ögonhälsa. Vår mission är att vi ger varje kund den bästa servicen och de mest hållbara lösningarna för att se och se bra ut. Ambitionen är att fortsätta stärka positionen som branschledande inom både ögonhälsa och ögonmode, med ett tydligt integrerat hållbarhetsperspektiv genom hela värdekedjan. Vi arbetar med ständiga förbättringar i allt vi gör.

VAD VI GÖR

Sveriges mest hållbara optiker


Tre år i rad har svenska konsumenter röstat fram Synsam som mest hållbara optikerkedja. Utmärkelsen syftar till att uppmuntra och belysa hållbarhetsarbete och kommunikation som skapar skillnad för människa, samhälle eller miljö.

Läs mer

"VI VILL VÄCKA NYFIKENHET"


Trots sin storlek är ögat grundläggande för det mesta vi gör i livet. Frågor som rör ögonhälsa måste därför vara en angelägenhet för många fler.

Läs mer

 

LÄS MER OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

 1. Vi tar ansvar för miljön

  Vi på Synsam ser att vi har både ansvar och möjlighet att bidra till att möta de globala klimatmål som FN satt upp. Läs mer om hur Synsam jobbar aktivt med miljöarbete.

  synsams miljöarbete

 1. Vi tar ansvar för samhället

  Synsam vill vara med och skapa ett bättre liv för människor och samhället i stort. Därför jobbar vi också med social hållbarhet.

  socialt ansvar