Företagsglasögon för dig som arbetsgivare


Ögonen är bland det viktigaste vi har och bra syn är en förutsättning för ett bra arbete. Här kan du som är arbetsgivare få hjälp när det gäller dina medarbetares glasögon. Vi på Synsam hjälper era anställda att se bättre och erbjuder hjälp med allt från terminalglasögon till slipade skyddsglasögon. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare! 

Maila oss

b2b@synsam.com

Ring oss

08-619 28 90

Skräddarsydda lösningar utifrån ditt företag och din anställda

Vi har ett flexibelt system där ni som företag enkelt skräddarsyr en lösning för just era medarbetare. Välj om ni vill gå på lägsta pris eller satsa på premiumglas, addera mervärden eller varför inte slå ett slag för miljön och välj ur Synsams hållbara sortiment?

Oavsett vad ni har för behov har vi lösningen för er. Vi ger er dessutom en klar bild över reglerna som styr den anställdes rätt till bildskärmsglasögon och slipade skyddsglasögon. Tillsammans tar vi fram er policy för hur ni ska leva upp till de anställdas förväntningar samt de krav ni har som arbetsgivare.

Efter att policy och avtal är på plats lägger vi upp era val och fakturerar efter era önskemål. Givetvis gäller er policy i alla våra butiker i Sverige.

Kontakta oss på b2b@synsam.com så bygger vi just er lösning!

 

Fördelar för dig som är Synsam företagskund


Du som företagskund får även ta del av Synsams kundlöften, bland annat rabatt på privata glasögon, bytesrätt i 90 dagar och 365 dagar service.

Synsams kundlöfte till företagskunder

Fem enkla tips för att undvika trötta ögon


Blir du också trött i ögonen när du suttit framför datorn länge på jobbet? Här är fem enkla tips från vår optiker som kan hjälpa dig! 

Fem tips