Företagsglasögon för dig som arbetsgivare


Ögonen är bland det viktigaste vi har. Därför är det med lika delar glädje och stolthet som vi på Synsam hjälper era anställda att se bättre. Vi hjälper till med allt från terminalglasögon till skyddsglasögon. 

Maila oss

b2b@synsam.com

Ring oss

08-619 28 90

Populära bågar
 1. D. Arnesen 1001 C3 48
  D. Arnesen
  1001 C3 48
  399 kr
 2. Fellepini 5011 C1 56
  Fellepini
  5011 C1 56
  1 498 kr
 3. William Morris 8501 C3 51
  William Morris
  8501 C3 51
  2 699 kr
 4. Ray-Ban Clubmaster Optics RX5154 2012 49
  Ray-Ban Clubmaster Optics
  RX5154 2012 49
  1 699 kr

Skräddarsydda lösningar utifrån ditt företag och din anställda

Vi har ett flexibelt system där ni som företag enkelt skräddarsyr en lösning för just era medarbetare. Välj om ni vill gå på lägsta pris eller satsa på premiumglas, addera mervärden eller varför inte slå ett slag för miljön och välja ur Synsams BAS-sortiment?

Oavsett vad ni har för behov har vi lösningen för er. Vi ger er dessutom en klar bild över reglerna som styr den anställdes rätt till bildskärmsglasögon och slipade skyddsglasögon. Tillsammans tar vi fram er policy för hur ni ska leva upp till anställdas förväntningar samt de krav ni har som arbetsgivare.

Efter att policy och avtal är på plats lägger vi upp era val och fakturerar efter era önskemål. Givetvis gäller er policy i alla våra butiker i Sverige.

Kontakta oss på b2b@synsam.com så bygger vi just er lösning!


 

Terminalglasögon och arbetsmiljölagen

Så här ligger det till; alla som arbetar med bildskärmsarbete mer än en timme per dag har rätt till att få en synundersökning betald av sin arbetsgivare, enligt gällande arbetsmiljölag. Visar det sig då att det finns behov av särskilt anpassade bildskärmsglasögon, och dina privata glasögon inte fungerar, ska arbetsgivaren bekosta även dessa. Bra, va! 

Tillsammans med våra medarbetare går vi igenom dina arbetsuppgifter och gör en fullständig synundersökning. Vi tar sedan fram en lösning för just dina behov. 
Skulle det visa sig att du vill ha glasögon eller linser även privat hjälper vi dig med detta när du ändå är och besöker oss.

Fem enkla tips för att undvika trötta ögon


Det finns fem enkla tips att tänka på för att unvika trötta skärmögon. Läs mer om vad du ska tänka på och vad du ska tänka på runt din dagliga arbetsplats.

Fem tips

Fördelar för dig som är Synsam företagskund


Du som företagskund får även ta del av Synsams kundlöften, bland annat rabatt på privata glasögon, bytesrätt i 90 dagar och 365 dagar service.

Synsams kundlöfte till företagskunder