Populära sökningar
leende kvinna med handen i midjan i en synsam butik

Våra kundlöften till dig som är företagskund


Familjerabatter

Vi på Synsam tycker att man ska ha flera glasögon, för olika tillfällen i livet. Därför har vi gjort det lite enklare för dig genom att erbjuda dig som företagskund fina familjerabatter. Rabatten ger dig och din familj 2 fria månader på glasögonabonnemang* 20% rabatt i 6 månader på linsabonnemang och 20% rabatt på ett helt köp. Gäller ej online.

*För fullständiga villkor se Synsam Lifestyle.

Bytesrätt i 90 dagar

Vi byter ut dina nya glasögon inom tre månader om du kommer på att du inte trivs i dem.
Byte sker kostnadsfritt inom den ursprungliga priskategorin (ert företags policy). Önskas byte till dyrare vara får du som anställd själv betala mellanskillnaden. Du kan inte byta mot kontanter. Garantin gäller inte vid förlust av glasögon, för skyddsglasögon, vid byte av glas vid synförändring eller på grund av medicinska förändringar av synen. Detta gäller från utlovat leveransdatum av de ursprungliga glasögonen.

365 dagars olycksgaranti

Vi lovar dig nya glasögon kostnadsfritt om de går sönder, oavsett hur, inom 365 dagar (från utlovat leveransdatum av de ursprungliga glasögonen). Går skadan att reparera gör vi det, i annat fall byter vi mot nya glasögon. Är det inte möjligt att byta mot identiska glasögon får du välja ett nytt par.
Garantin gäller kostnadsfritt inom den ursprungliga priskategorin (ert företags policy). Önskas byte mot vara med högre pris betalar du som anställd endast mellanskillnaden mot ursprungligt inköpspris på båge respektive glas.

Garantin gäller inte:

  • vid förlust av glasögon
  • eller vid byte av glas vid synförändring/medicinsk förändring av synen.

Fria återbesök i 365 dagar

Du får kostnadsfria återbesök till vår optiker under ett år från senaste utförda Fria återbesök i 365 dagarsynundersökning om du upplever några problem med ditt seende.

Glasögon utan kostnad till barn 

När det gäller glasögon till barn följer vi på Synsam de regler som regering och landsting satt upp.  Det gör att vi nyttjar de bidrag som barnet får via landsting och erbjuder på så sätt glasögon utan kostnad till barn och ungdomar upp till och med hela det år man fyller/har fyllt 19 år.  För att bidrag ska utbetalas krävs en styrkeförändring och ett recept från ögonläkare, ortoptist eller optiker.

kvinna som genomför synundersökning

Boka synundersökning

Alla som jobbar med bildskärmsarbete minst en timme om dagen har rätt att få en synundersökning betald av sin arbetsgivare. Ta hand om dina ögon och boka en synundersökning!
kvinna i glasögon som funderar

Rekvisition för terminalglasögon

Behöver du terminalglasögon? Ladda ner din rekvisition här. Fyll i den och ta med till din Synsambutik.
Glöm inte att boka tid för synundersökning.