1. Synsam Lifestyle

    –  ett enkelt sätt att 

    abonnera på glasögon

Nyfiken på ett abonnemang på glasögon? Synsam Lifestyle är ett enkelt, tryggt och smidigt glasögonabonnemang. Du betalar en måndagsavgift och vi ser till att du har rätt glas, aldrig behöver bära trasiga bågar och alltid har glasögon som matchar din stil och dina intressen. Flera glasögon - en månadskostnad. 

Glasögonabonnemang hos synsam

- här är tre fördelar: 

 

Stor valfrihet 

Ett par glasögon som passar till allt - jobb, fritid, bilkörning eller sport? Din livsstil ställer olika krav och du behöver inte längre nöja dig med ett par glasögon. Med Synsam Lifestyle kan du istället leasa dina glasögon och mixa och matcha från hela vårt sortiment av glasögon, solglasögon och sportglasögon – med eller utan styrka. Minst tre par glasögon ingår i abonnemanget. Skulle du vilja uppdatera en av bågarna får du göra ett nytt byte varje år. 

Inget krångel 

Att ha glasögon ska vara enkelt. Därför kallar vi dig automatiskt varje år till en synkontroll, något som är inkluderat i abonnemanget. Vi ser också till att dina glasögon har en heltäckande försäkring och bjuder dig på rengöringsprodukter. Om det dessutom skulle visa sig att din syn förändras och du behöver nya glas, så löser vi det helt utan extra kostnad. 

Prisvärt - från 149 kronor per månad 

Med en fast abonnemangskostnad slipper du oroa dig för oväntade kostnader om något skulle hända. Priset börjar på 149 kronor per månad och baseras på hur många glasögon, vilken glaskvalité och vilka bågar du bestämmer dig för. Just det - försäkringarna ingår också! 

Detta ingår i Synsam Lifestyle glasögonabonnemang:


 

Välj tre eller fler par glasögon  – Synsam Lifestyle

1. Välj 3 eller flera glasögon

Du kan mixa och matcha hur du vill i vårt sortiment av glasögon, solglasögon och sportglasögon – med eller utan styrka.

Nya glas vid ändrad syn –  Synsam Lifestyle

2. Nya glas vid ändrad syn

Om din syn skulle förändras under abonnemangstiden får du nya uppdaterade glas i dina bågar. 

Kostnadsfria synundersökningar  – Synsam Lifestyle

3. Årlig synundersökning

Varje år kallar vi dig till en synundersökning som är inkluderad. Vi säkerställer att dina glasögon fortfarande är rätt och att dina ögon mår bra. Skulle något ändras byter vi glasen åt dig.  

Möjlighet att byta glasögon – Synsam Lifestyle

4. Glasögonbyte varje år 

Om du vill variera dig kan du byta ut ett par av dina glasögon varje år. Vill du istället behålla det gamla paret kan du köpa ut dem. Du kan även addera fler glasögon till ditt abonnemang.

Heltäckande försäkring av dina glasögon – Synsam Lifestyle

5. Försäkrade glasögon

I vårt abonnemang ingår en heltäckande försäkring mot skada, stöld eller förlust av dina glasögon. Så du kan vara trygg och säker på att du alltid har hela glasögon och att inga oväntade utgifter uppkommer.

6. Fria rengöringsprodukter

Du som är abonnemangskund kan hämta ut rengöringsprodukter fyra gånger per år i din närmsta Synsambutik. Välj mellan Synsams våtservetter eller rengöringsspray för glasögon. 

 

 

Det börjar med en synundersökning


Innan abonnemanget startar behöver du göra en synundersökning så att optikern kan ge dig rätt glas i rätt styrka. Optikern hjälper dig avsett dina behov - progressiva glasögon, glasögon med fotokromatiska glas eller skydd mot blått ljus? I abonnemanget ingår synundersökningar som du kallas till varje år. Eftersom synen förändras genom hela livet är det bra att regelbundet träffa en optiker som ser till att du har rätt glas och ögon som mår bra. Nya glas ingår alltid om din syn skulle ändras. 

Boka tid

Så startar du ditt abonnemang:


1. Börja med att boka en synundersökning. Våra optiker tar reda på vilka glas och vilken slipning du behöver.

2. Välj ut mellan 3 - 10 par glasögon från vårt sortiment, även sol- eller sportglasögon. Din månadskostnad baseras på vilka bågar och glas du väljer. 

3. Hämta ut dina glasögon - det är då ditt abonnemang startar. Den första fakturan eller autogiro-dragningen görs månaden efter. 

 

Ett hållbart abonnemang


På Synsam tror vi på att glasögonabonnemanget behöver vara hållbart, samtidigt som du har stor valfrihet. Varje år kan du byta in ett par av dina glasögon mot ett nytt par i ditt abonnemang. De gamla glasögonen som du lämnar in återvinns och vi tar hand om materialet - som blir till nya glasögon. Detta hållbarhetsinitiativ heter Synsam Circular. 

Läs mer
Läs fullständiga villkor för abonnemanget här

Läs fullständiga villkor för abonnemanget här

Synsam Lifestyle by


Synsams ambassadörer för abonnemanget Lifestyle vet hur man kombinerar fest, jobb och röda mattan med stunder i naturen, sportiga äventyr och mys. Läs mer om hur de hittar glasögon för ett varierande liv.

Kristofer Hivju - på tur med solbrillor

Kristofer Hivju - på tur med solbrillor

Helena Christensen - satsar på stora bågar

Helena Christensen - satsar på stora bågar

Aino Jawo / Icona Pop - älskar sina solglasögon

Aino Jawo / Icona Pop - älskar sina solglasögon

Caroline Hjelt / Icona Pop - gillar detaljerna

Caroline Hjelt / Icona Pop - gillar detaljerna