SÅ HÄR FUNKAR SYNSAM LIFESTYLE

Synsam Lifestyle är ett smart och bekymmersfritt abonnemang på glasögon där du prenumererar på glasögon. Du kan kombinera flera olika typer av glasögon ur vårt sortiment, och väljer 3 eller flera par glasögon. Du kan välja glasögon med eller utan styrka, progressiva glasögon, läsglasögon, solglasögon och sportglasögon med styrka.

Abonnemanget ger dig möjlighet att skapa en glasögongarderob och du kan byta bågar efter tillfälle och humör - kanske behöver du ett par snygga glasögon till fest och ett par smarta glasögon med blåljusfilter till jobbet?

Varje år väljer du ett nytt par valfria glasögon. Förutom 3 eller fler par glasögon ingår regelbundna synundersökningar och försäkring. Skulle din syn förändras, ingår dessutom byte till nya uppdaterade glas.

Månadskostnaden på ditt abonnemang baseras på vilken glaskvalité, slipning och bågar du bestämmer dig för, det billigaste abonnemanget kostar 149 kronor per månad. Du kan få glasögon med transitionsglas som ändrar färg i solen, glasögon med de senaste ytbehandlingarna som skyddar dina glas mot repor, UV-ljus och blått ljus från skärmar och datorer. Kom in till någon av våra optiker så kan de hjälpa dig att hitta rätt glasögon för dina behov. Här kan du läsa mer om villkoren i Synsam Lifestyle Glasögonabonnemang.

ALLT DET HÄR INGÅR

3 ELLER FLER 
Kombinera sol, sport och glasögon.

SYNUNDERSÖKNING
Vi ser årligen till dina ögon.

1 NYTT PAR VARJE ÅR
Byt glasögon efter behov.

FÖRSÄKRING 
Vid skada, stöld och förlust.

ALLTID RÄTT GLAS
När synen förändras ingår nya glas

 

Ett hållbart abonnemang


Varje år kan du byta in ett par av dina glasögon mot ett nytt par i ditt abonnemang. Du kanske undrar vad som händer med de glasögon du väljer att byta in? Vi samlar in glasögonen, återvinner materialet och ger dem ett nytt liv.

Läs mer

GLASÖGON FÖR ALLA DINA BEHOV


Med vårt abonnemang kan du kombinera hur du vill ur hela vårt sortiment av sol, sport och glasögon. Och varje år kan du välja ett nytt par, om du exempelvis börjat med en ny sport eller behöver solglasögon till semestern. Boka en synundersökning så hjälper vi dig att hitta rätt.

BOKA TID

Lifestyle by


Våra ambassadörer kombinerar fest, jobb, tagningar och röda mattan med lugna dagar, adrenlinfyllda dagar och dagar med mer tid för varandra. Läs mer om hur de hittar glasögon för ett varierande liv.

Kristofer Hivju

Kristofer Hivju

Helena Christensen

Helena Christensen

Aino Jawo / Icona Pop

Aino Jawo / Icona Pop

Caroline Hjelt / Icona Pop

Caroline Hjelt / Icona Pop

Vi tar hand om dina ögon


Synen förändras genom hela livet. Därför är det bra att regelbundet träffa en optiker som ser till att du har rätt glas och ögon som mår bra. I abonnemanget ingår en synundersökning varje år. Och när du behöver byta glas ingår även det, i alla dina par.

BOKA TID
  1. KVALITETSGLAS FRÅN ESSILOR


    Din syn är viktig. Därför samarbetar Synsam med Essilor nr 1 i världen på glasögonglas. Läs mer om våra glas nedan eller boka en synundersökning så berättar vi mer.

    Läs mer