Ett glasögonabonnemang börjar med en synundersökning

Vi förstår att du gärna vill komma igång med att välja ut några riktigt snygga glasögon bland våra tusentals bågar. Men först måste vi undersöka din syn. När du besöker oss i butiken genomför vi dels en synundersökning (tecknar du ett abonnemang kostar den inget) vi hjälper dig också hitta rätt bågar och glas som passar dina behov och din stil.  

 

Boka synundersökning

 


Läs mer om våra olika typer av synundersökningar.


 

”Utmärkt service som anpassar till mina behov”

– Henrik, recension på Trustpilot

”Professionella och hjälper verkligen till att hitta bågen som passar just dig.”

– Marie, recension på Trustpilot

Inspiration

Här nedan kan du se några förslag på olika kombinationer. Men naturligtvis kan du välja helt själv bland våra tusentals bågar!

Du väljer själv en kombination
två glasögon ett par solglasögon

Hela vårt sortiment av glasögon, solglasögon och sportglasögon är valbara i abonnemanget för att på bästa möjliga sätt täcka din behov. Två par glasögon, enkelslipade eller progressiva, samt ett par solglasögon samtliga i styrkor anpassade för dig och dina behov.

För dig som älskar solglasögon
tre par solglasögon

Ett abonnemang med tre par solglasögon, med eller utan styrka, ett par för stranden, ett för fredagsbubblet och ett par caféglasögon.

Kombinera med linser

Abonnemang med glasögon och linser

Välj två par glasögon i kombination med linsabonnemang – valet är ditt! 

För den sportiga
glasögon för barn med olika behov

Ett par glasögon, enkelslipade eller progressiva, samt ett par glasögon speciellt anpassade för läsning och ett par sportglasögon samtliga i styrkor anpassade för dig och dina behov

"Skönt med både variation och trygghet"


Familjen Andersson-Bernmarker i Landskrona valde att skaffa glasögonabonnemang för en enklare vardag. "Det är kul att byta beroende på situation".

Läs mer