Glasögon på jobbet


Vi på Synsam vill att du ska se klart på ditt arbete. Du som är anställd kan här få hjälp med terminalglasögon eller skyddsglasögon som du behöver i ditt arbete.

Är du HR-ansvarig eller ansvarig för inköp på ett företag hjälper vi dig med våra företagsavtal - allt för att uppfylla dina behov. Med Synsams företagsavtal får du tillgång till hela vår kompetens. Som Sveriges största optikkedja vet vi nämligen allt om vilka regler som gäller för medarbetarens rätt till glasögon. Kontakta oss så hjälper vi dig med lösning som passar ert företag.

• Skicka ett mail, b2b@synsam.com eller ring oss på 08-619 28 90

• Ska du skaffa terminalglasögon kan du hämta din rekvisition här »

Terminalglasögon - skyddsglasögon 


 

För dig som är anställd:
Terminalglasögon


Här hittar du information om regler för terminalglasögon, hur du går tillväga och vad en synundersökning hos Synsam innebär.

Läs mer

För dig som är anställd:
Skyddsglasögon


Här hittar du information om vilka regler som gäller för skyddsglasögon, hur du går tillväga och vad en synundersökning hos Synsam innebär.

Läs merFör dig som arbetsgivare


Vi hjälper dina anställda att se bättre på sitt jobb! Som Sveriges största optikkedja finns vi över hela Sverige och vi har koll på vad som gäller.

Läs mer här

Alltid på Synsam
 

Familjerabatter  - Läs mer


Glasögon utan kostnad till barn - Läs mer


Bytesrätt i 90 dagar - Läs mer


365 dagars olycksgaranti - Läs mer


Fria återbesök i 365 dagar - Läs mer


Livslång efterjustering av dina glasögon


 

Boka synundersökning


Alla som jobbar med bildskärmsarbete minst en timme om dagen har rätt att få en synundersökning betald av sin arbetsgivare.

Ta hand om dina ögon och boka en synundersökning!

Boka här!

Fem enkla tips för att undvika trötta ögon


Blir du också trött i ögonen när du suttit framför datorn länge på jobbet? Här är fem enkla tips från vår optiker som kan hjälpa dig! 

Fem tips