1. Maria Chatziapostolou - legitimerad audionom och Synsams hörselexpert.

    Maria Chatziapostolou

    Expert på hörsel

    Maria Chatziapostolou är legitimerad audionom och Synsams hörselexpert. Maria har lång erfarenhet från branschen och brinner för att ta bort det stigma som finns kring hörapparater.

    FRÅGOR & SVAR om hörsel

Om Maria Chatziapostolou

Maria är legitimerad audionom och Synsams hörselexpert. Maria har lång erfarenhet från braschen och brinner för att ta bort det stigma som finns kring hörapparater.


Bakgrund

Maria Chatziapostolou har arbetat många år med att hjälpa patienter med hörselnedsättning. Hon är legitimerad audionom sedan 2006 och har studerat vårdpedagogik vilket inspirerat hennes sätt att arbeta på. Maria har startat upp flera hörselkliniker i Sverige. Hon såg tidigt i sin karriär att det saknades kliniker på den svenska marknaden där besökaren blev omhändertagen och bemött på bästa sätt utifrån sina förutsättningar.  
 

Min vision

Nedsatt hörsel är ett av de vanligaste hälsoproblemen bland vuxna. Min vision är, självklart, ett samhälle där alla som hör dåligt får rätt hjälp. Jag tycker att det är viktigt att arbeta för att få bort det stigma som finns kring nedsatt hörsel och hörapparater. Att ha ett nedsatt hörselsinne är något som många inte vill prata om men egentligen skiljer sig en hörselnedsättning inte mycket från ett synfel – vilket inte alls är lika nertystat. En hörselnedsättning kan drabba dig oavsett ålder och idag finns utmärkt hjälp att få. Dagens hörapparater är både små och diskreta. Om du lider av nedsatt hörsel utan behandling kan det påverkan både psyket och den generella livskvaliteten. Därför brinner jag för att fler gör hörseltest och erbjuds hjälp utifrån sina unika behov.

 
Motto 

"Jag vill hjälpa varje kund att hitta den bästa individuella lösningen för att möjliggöra ökad livskvalitet”