Marinas glasögongarderob


Inför sommaren 2016 har Synsams chefdesigner Marina Kereklidou valt ut sina favoritbågar.  - Det handlar om att täcka alla  mina olika stilar och stylingbehov säger Marina.  I min sommargarderob har jag glasögon som passar alla tillfällen. Flera av mina solglasögon har ljusgraderad lins så att jag även kan använda dem inomhus. Jag har allt från dem som passar ”den lilla svarta” till de senaste statement glasögonen.

Gucci 
De fyrkantiga bågarna som är tonade från ljusrosa till brunt, glitterbeströdda med brunt tonade linser. Solglasögon som ger ett statement, här handlar det om att våga blanda mönster och färger i ett mode som maxar! More is more!

Marc Jacobs 
Den platta fronten med de spagettitunna skalmarna ger ett nytt utryck på Lennons favoritform på båge, runda. Även den med tonat glas. En mer casual båge som passar bra till en mer avslappnad dag-look, som sportig denim.

Marc Jacobs 
Den stora oktogonen i kristallfärgad acetat och röktonad lins, signalerar diskret futurism. Passar till mode i minimalistisk stil eller monokromt mode i ljusa toner. 

Saint Laurent 
Den lilla svarta, en tidlös klassiker. Fjärilsformad med mörkt tonat glas. Den är diskret, signalerar god smak och hög kvalité. Passar till allt och är ett måste i en fulländad glasögongarderob. 

Tom Ford

En härlig retrokänsla, bågen som för mig in i 70-tals andan. En fjärilsformad modell i havannabrunt acetat med antireflexglas. Ett ställningstagande, ger både tyngd och säkerhet till min glasögongarderob.