Oakley Radar -
så väljer du rätt 

Oakley Radar är innovativa sportglasögon utvecklade för atleter. Är du osäker på vilken modell som passar din sport bäst? I guiden introducerar Synsams sportexpert Gabriel modellerna Radar Ev PathRadar Ev Pitch och Radar Ev Advancer och förklarar hur de skiljer sig åt.

 1. Oakley Radar Ev Path Prizm Sapphire OO9208-7338
  Oakley Radar Ev Path
  Prizm Sapphire OO9208-7338
  1 515 kr
 2. Oakley Radar EV Pitch Prizm Field OO9211-17
  Oakley Radar EV Pitch
  Prizm Field OO9211-17
  1 515 kr
  Bara online

Oakley Radar finns i flera olika varianter och passar bland annat för löpning, golf och cykling. Prizm är dessutom en banbrytande linsteknologi som filtrerar ljuset för olika miljöer och sporter! 

Oakley Ev Pitch
Rakt skuren under kinden vilket gör att den täcker lite mer för vind. Vindskyddet är jättebra  för dig som till exempel cyklar.

Oakley Ev Path 
Linsformen på Path skiljer sig från de andra Radar-modellerna. Den är utskuren vid kinden så den inte kommer för nära och på så sätt slipper du imma.

Oakley Ev Advancer
Den här sportglasögonen har en speciell advancerteknologi. Du kan pressa ut sadlarna för att få mer luftflöden. Bågen kommer då länge bort från ansiktet. Du kan sedan pressa tillbaka sadlarna när du behöver vindskyddd.

KÖP OAKLEY RADAR


När ska man använda vilket alternativ?
För dig som vill ha ett väldigt mångsidigt alternativ finns den fotokromatisk linsen som är mörk i dagsljus och ljus när det är mökt ute. Synsam har också ett stort utbud av röda linser med olika spegelbehandlingar som passar bra för olika miljöer och väderförhållanden. De ger bra solskydd och kontrast. 

Vilka sporter passar Oakley Radar bäst för?
Cykling som mountinbike eller landsväg, golf, vollyboll och längdskidåkning.

Vad är prizmteknologin?
Prizmteknologin är en samling med linsfärger anpassade för specifika aktiviteter och miljöer, Prizm golf filtrerar till exempel bort de färger du inte behöver och framhöver de färger du behöver för att du ska se bra på banan.

Hur kan bågar från Oakley Radar underlätta din träning?
För dig som sysslar med cykling är Oakley Radar bra för att den går högt upp så man får fritt synfält framåtlutad. Vid löpning är Oakley Radar bra eftersom skalmarna går nära så de inte guppar på näsan när man springar. Pizm Golf-linsen är perfekt vid skiftande ljusförhållanden som ofta uppstår på golfbanan.  Den framhäver de färger man behöver på golfbanan. Det är ger en kontrast mellan bollen och himlen och bollen och gräset så att det blir enklare att se bollen.

Kolla in hela Synsams utbud av Oakley Radar här.

 1. Här finns Synsam Sports

  Här finns Synsam Sports

  Synsam Sports finns i ett urval av våra Synsambutiker över hela Sverige. Synsam Sports erbjuder ett större sortiment av sportbågar och här får du hjälp med slipade sportglasögon för de flesta sporter och fritidsaktiviteter.

  Alla Synsam Sports butiker hittar du här