Vi vill att du ska känna dig trygg i våra butiker

Vi tar hand om din ögonhälsa

VI TAR HAND OM DIG OCH DIN ÖGONHÄLSA

Vi upplever just nu att många har frågor kring sin ögonhälsa med anledning av corona covid-19. Vi på Synsam vill bara påminna om att vi finns här för dig – om du behöver oss. Synen står för 85 procent av våra intryck och om du får problem med din ögonhälsa, syn eller dina glasögon/kontaktlinser är du varmt välkommen till din närmaste Synsambutik. Vi håller öppet för att möta dina behov.

Du kan också kontakta oss via telefon eller hitta lediga tider online.

Vi passar samtidigt på att informera om att vi på Synsam har förstärkt våra rutiner kring hygienen enligt de riktlinjer som råder. All utrustning som används i den kliniska delen av våra butiker och som kommer i nära kontakt med dig som kund rengörs alltid noggrant med sprit – såväl före som efter varje användning. 

Alla anställda tvättar händerna noga och använder desinficerande alkoholbaserad handsprit innan de träffar en kund. Vid minsta förkylningssymptom stannar våra medarbetare hemma. Vi erbjuder även dig som kund, handtvätt och handsprit vid besök i våra butiker.

Ta också gärna del av vår optikers råd (nedan) om hur du håller god hygien för ditt kontaktlins- och glasögonanvändande.

Ta hand om dig!

Varma hälsningar,

Synsam