1. Awet Tesfamariam är expert på kontaktlinser

  Awet Tesfamariam

  Expert på kontaktlinser

   

  FRÅGOR & SVAR om kontaktlinser

Om Awet

Awet Tesfamariam är senior eyecare professional manager och Synsams linsexpert. Hon har ett specialintresse för linser och ögonhälsa och lång erfarenhet inom området. Awet kan alltid hitta en lins som passar just ditt öga!  

Bakgrund

Awet Tesfamariam är legitimerad optiker med magisterexamen i klinisk optometri. Hon var under flera år ansvarig för en butik med inriktning på linskunder och har arbetat med fördjupade och mer omfattande linsundersökningar. Awet Tesfamariam har erfarenhet av att utreda komplicerade fall och hitta kontaktlinser som passar kunder med olika typer av synfel. Hon är idag ansvarig för Synsams ögonhälsocenter där hela ögat undersöks med hjälp av den senaste tekniska utrustningen. För att upptäcka olika sjukdomar görs bland annat en fotografering av ögonbotten, tryckmätning av ögat och synfältsmätning. 

Min vision

Min vision är att personer som lider av synfel inte ska känna sig begränsade i någon situation i sin vardag. Därför är jag ständigt på jakt efter rätt lösning. Jag arbetar hela tiden med att uppgradera och testa nytt på marknaden. Tekniken har utvecklats snabbt under de senaste åren, precis som alla andra former av teknik. Jag brinner också för att fler regelbundet ska besöka optikern, bara då kan man kan få det bästa och senaste för ögat och upptäcka problem med ögonen i god tid – allt ifrån ögonsjukdomar till torra ögon. 

Motto 

”Alla kan bära linser – det gäller bara att hitta rätt lins för ditt unika öga” 

Missa inte våra andra experter


 

 1. Håkan Broman, expert på ögonhälsa

Håkan Broman, glasögon


Håkan Broman är Synsams kliniska expert och leder arbetet med att utveckla Synsams sortiment och tjänster.

Läs mer
 1. Ida Malmblad, vår barnexpert

Ida Malmblad, barnoptik


Ida Malmblad är barnexpert och projektledare för Kids & Young. 

Läs mer

Lars Wulfing, Sportoptiker


Lars Wulfing är sportoptiker och specialiserad på optiska lösningar för olika sporter.

Läs mer

Wai Chan, design och trender


Vill du veta redan nu vad som är trendigt två år fram i tiden? Då är det Wai du ska fråga! 

Läs mer