1. Håkan Broman är expert på glasögon

    Håkan Broman

    Expert på glasögon


    FRÅGOR & SVAR OM glasögon

Om Håkan Broman

Håkan Broman är Synsams kliniska expert och leder arbetet med att utveckla Synsams sortiment och tjänster. Håkan är en erfaren optiker med stor kunskap inom ögonhälsa som brinner för att erbjuda alla med synfel en ultimat synupplevelse utifrån deras unika behov.  

Bakgrund

Håkan Broman är legitimerad optiker med magisterexamen i klinisk optometri. Håkan är uppväxt i en optikerfamilj och har över 25 års erfarenhet från branschen. Han arbetade många år som optiker och butikschef innan han blev klinisk expert på Synsam. Håkan har varit engagerad inom optikerförbundet och har drivit kompetensutvecklingen av Synsams optiker framåt. Håkan Broman har också engagerat sig i Vision for All, en välgörenhetsorganisation, som drivs av frivilliga optiker och som har hjälpt tusentals glasögon att hitta nya ägare runt om i världen. 

Min vision

Jag tycker vår allra viktigaste uppgift som optiker är att fånga upp problemen som patienter och kunder har och vägleda dem rätt. Idag finns det en mängd bra produkter på marknaden som kan hjälpa patienterna med allt från digital ögontrötthet till närsynthet, två saker som dessutom ökar bland befolkningen. Som optiker behöver du ställa relevanta frågor och fånga upp symptomen för att ge rätt lösning. Jag brinner också för att utveckla Synsams sortiment och erbjuda kunderna prisvärda produkter som håller hög kvalitet.  

Motto

"Skillnaden på glas och glas är större än du tror och kan vara avgörande 
för din synupplevelse."

Missa inte våra andra experter


 

  1.  Awet Tasfamariam, linsexpert

Awet Tasfamariam, kontaktlinser


Awet Tesfamariam är senior eyecare professional manager och Synsams linsexpert.

Läs mer

Lars Wulfing, Sportoptiker


Lars Wulfing är sportoptiker och specialiserad på optiska lösningar för olika sporter.

Läs mer

Wai Chan, design och trender


Vill du veta redan nu vad som är trendigt två år fram i tiden? Då är det Wai du ska fråga! 

Läs mer
  1.  Ida Malmblad, vår barnexpert

Ida Malmblad, barnoptik


Ida Malmblad är barnexpert och projektledare för Kids & Young. 

Läs mer