1. Wai Chan är expert på design och trender

  Wai Chan

  Design- och trendexpert

   

  FRÅGOR & SVAR OM design och trender

Om Wai

Wai Chan är Synsams designchef och den som ser till att alla kunder kan hitta något i sin unika stil när de besöker någon av Synsams 500 butiker i Norden. Vill du veta redan nu vad som är trendigt två år fram i tiden? Då är det Wai du ska fråga! Ett hett tips är att alltid läsa senaste rapporterna om kommande trender från Wai! Missa inte hennes spaning om trendiga solglasögon 2022 eller trender för glasögon höst & vinter 2021!

Bakgrund

Wai Chan har lång erfarenhet inom mode, musik och media och har arbetat med design, koncept och inköpsfrågor hela sin karriär. Sedan många år tillbaka arbetar hon på Synsam som chefsdesigner. Förutom att Wai håller sig uppdaterad genom trendspaning besöker hon regelbundet mässor och innovativa föreläsningar för att hitta inspiration. Hon bidrar ofta med sin kompetens i olika sammanhang, till exempel ger hon råd till flera stora modehus ute i världen. 

Min vision

Jag brinner för den personliga stilen och att man hos Synsam ska kunna hitta något som passar och förstärker ens personlighet. Det är kul att se att vi vågar lite mer nuförtiden - att det är ok att ta ut svängarna och sticka ut! Jag hittar inspiration genom mat, konst och musik. Jag minns en eftermiddag på ett kafé någonstans i norra Italien, jag hade lagt ifrån mig mina glasögon när jag noterade att bågen skapade en särskilt spännande skugga på bordet. Den skuggan blev min inspirationskälla för en hel solglasögonkollektion. Med skuggan i åtanke skapades de platta och kraftiga sollinserna och kollektionens färgsättning kom till tack vare en väldoftande blombukett som stod på kafébordet. 

Motto

”Man kan självklart se snygg ut och välja klimatsmart på samma gång!” 

Missa inte våra andra experter


 

 1. Håkan Broman, expert på ögonhälsa

Håkan Broman, glasögon


Håkan Broman är Synsams kliniska expert och leder arbetet med att utveckla Synsams sortiment och tjänster.

Läs mer
 1. Ida Malmblad, vår barnexpert

Ida Malmblad, barnoptik


Ida Malmblad är barnexpert och projektledare för Kids & Young. 

Läs mer

Lars Wulfing, Sportoptiker


Lars Wulfing är sportoptiker och specialiserad på optiska lösningar för olika sporter.

Läs mer
 1. Awet Tasfamariam, linsexpert

Awet Tasfamariam, kontaktlinser


Awet Tesfamariam är senior eyecare professional manager och Synsams linsexpert.

Läs mer