Populära sökningar
Synsam

Wai Chan

Design- och trendexpert

 

FRÅGOR & SVAR OM design och trender

Om Wai

Wai Chan är Synsams designchef och den som ser till att alla kunder kan hitta något i sin unika stil när de besöker någon av Synsams 500 butiker i Norden. Vill du veta redan nu vad som är trendigt två år fram i tiden? Då är det Wai du ska fråga! Ett hett tips är att alltid läsa senaste rapporterna om kommande trender från Wai! Missa inte hennes spaning om trendiga solglasögon 2023

Bakgrund

Wai Chan har lång erfarenhet inom mode, musik och media och har arbetat med design, koncept och inköpsfrågor hela sin karriär. Sedan många år tillbaka arbetar hon på Synsam som chefsdesigner. Förutom att Wai håller sig uppdaterad genom trendspaning besöker hon regelbundet mässor och innovativa föreläsningar för att hitta inspiration. Hon bidrar ofta med sin kompetens i olika sammanhang, till exempel ger hon råd till flera stora modehus ute i världen. 

Min vision

Jag brinner för den personliga stilen och att man hos Synsam ska kunna hitta något som passar och förstärker ens personlighet. Det är kul att se att vi vågar lite mer nuförtiden - att det är ok att ta ut svängarna och sticka ut! Jag hittar inspiration genom mat, konst och musik. Jag minns en eftermiddag på ett kafé någonstans i norra Italien, jag hade lagt ifrån mig mina glasögon när jag noterade att bågen skapade en särskilt spännande skugga på bordet. Den skuggan blev min inspirationskälla för en hel solglasögonkollektion. Med skuggan i åtanke skapades de platta och kraftiga sollinserna och kollektionens färgsättning kom till tack vare en väldoftande blombukett som stod på kafébordet. 

Motto

”Man kan självklart se snygg ut och välja klimatsmart på samma gång!” 

Missa inte våra andra experter


 

Synsam

Håkan Broman, glasögon

Håkan Broman är Synsams kliniska expert och leder arbetet med att utveckla Synsams sortiment och tjänster.

Synsam

Ida Malmblad, barnoptik

Ida Malmblad är barnexpert och Business Manager för Kids & Young. 

Synsam

Lars Wulfing, Sportoptiker

Lars Wulfing är sportoptiker och specialiserad på optiska lösningar för olika sporter.