Mer om Synsam Abonnemang


I vårt glasögonabonnemang ingår det mycket mer än glasögon. Det är en heltäckande och bekymmersfri tjänst. För att det ska bli så enkelt och lustfyllt som möjligt för dig att bära glasögon. 

Vi ser till att du alltid har rätt glas, aldrig behöver bära trasiga bågar och alltid har glasögon för alla dina stilar och intressen.

ALLT INGÅR FRÅN 149 KR/MÅN
 

Välj 3 eller fler par glasögon
Du kan mixa och matcha hur du vill bland hela vårt sortiment av glasögon, solglasögon och sportglasögon – med eller utan styrka. Månadskostnaden på ditt abonnemang baseras på vilken glaskvalité, slipning och bågar du bestämmer dig för.

Byte av ett par glasögon varje år
Om du vill uppdatera din stil eller kanske börjat med en ny sport, kan du efter 12 månader byta ut ett par av dina glasögon. Prova ut ett nytt par i din butik och lämna samtidigt in ett.  Vill du istället behålla det gamla paret kan du välja att köpa ut det från abonnemanget.  Du kan även när som helst addera fler glasögon till ditt abonnemang.

Nya glas vid ändrad syn
Om din syn förändras under abonnemangstiden byter vi helt kostnadsfritt glasen i dina bågar. Varje år blir du som abonnemangskund kallad till en synkontroll, för att säkerställa att du har rätt glas.

Försäkring ingår om olyckan är framme
I vårt abonnemang ingår en heltäckande försäkring som startar från den dag du hämtar ut dina glasögon. Så att du kan vara trygg och säker på att du alltid har hela glasögon och att inga oväntade utgifter uppkommer.

Alla synunderökningar är inkluderade
Varje år kallar vi dig till en synundersökning. Våra legitimerade optiker säkerställer att dina glasögon fortfarande är rätt och att dina ögon mår bra. Om det skulle visa sig att du behöver nya glas ingår fria byten i alla dina abonnemangsglasögon.

Abonnemanget löper till en början i 24 månader och förlängs med 12 månader vid det årliga bytet.

Här kan du läsa de fullständiga villkoren.

BOKA EN SYNUNDERSÖKNING HÄR


 

Välj närmsta butik

Frågor & svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om Synsam Lifestyle

Läs mer