Prova glasögon online med Synsam Style Lab 

Sugen på nya brillor? Nu kan du enkelt prova glasögon online innan ditt köp. Prova och jämför glasögon, solglasögon och sportbågar från vårt breda sortiment direkt i datorn eller mobilen. Det har aldrig varit enklare att prova glasögon på nätet och hitta nya favoriter!

Synsam erbjuder glasögon för alla behov och stilar och vi vet hur viktigt det är att det känns rätt. Glasögon har gått från att vara ett verktyg som hjälper oss se bättre, till en accessoar som också speglar vem du är. Förutom styrka på glasen ska du även välja vilken färg, form och märke du vill ha - allt för att komplettera din unika stil. Nu kan du enkelt prova vårt sortiment hemma i soffan med hjälp av Synsam Style Lab.

Så här enkelt provar du glasögon online med Synsam Style Lab:

 

Klicka på den produkt du vill prova

1. Klicka på den produkt du vill prova.

Tips!
Du kan även kolla på den i 3D om du vill.

2. Klicka på "prova online" och tillåt tillgång till din kamera.

2. Klicka på "prova online" och tillåt tillgång till din enhets (dator eller mobil) kamera.

Nu kan du se hur glasögonen ser ut på dig!

3. Nu kan du se hur glasögonen ser ut på dig!

2. Klicka på "prova online" och tillåt tillgång till din kamera.

4. Om du vill prova ett annat par, klicka bara på en annan produkt.

 

Tips för dig som ser dåligt på nära håll! Testa att spela in en video när du provar glasögonen, så kan du titta på videon med dina nuvarande glasögon. 

Hur fungerar Style Lab? 

Style Lab är ett av marknadens mest moderna sätt att prova glasögon på. Den fungerar just nu på cirka 90 procent av alla mobiler och datorer. Det gör det smidigt för dig att luta dig tillbaka och testa glasögonen hemma i soffan eller vid köksbordet. Testa gärna! 

Testa populära bågar online 

I Synsams digitala provrum kan du prova hur många glasögon du vill och jämföra dem med varandra. Testa gärna ett par olika modeller för att vara säker på att hitta bågar som passar just dig allra bäst. Vi har ovala, runda, fjärilsformade, fyrkantiga och kattiga bågar. Eller varför inte ett par bågar i pilot- eller Wayfarer-modell? Beställ sedan glasögonen online eller kom in till någon av våra butiker för att genomföra ditt köp. Just nu kan du inte testa alla våra bågar men vi lägger till nya modeller hela tiden. 

Våra bästsäljare
 1. Ai Butterfly Bold C12 54-16
  Ai
  Butterfly Bold C12 54-16
  1 000 kr
 2. Circular Collection O2 C59 5119
  Circular Collection
  O2 C59 5119
  2 100 kr Pris båge
  Köp online

Hur vet jag vilka bågar jag ska välja? 

I våra butiker har vi kunniga experter som kan hjälpa dig att testa bågar och komma med goda råd. Om du vill testa glasögon online använder du dig istället enkelt av Synsam Style Lab. Det är ett smidigt verktyg för dig som vill förbereda dig och testa olika modeller innan du besöker butiken. Men det är också praktiskt om du vill köpa glasögon direkt på nätet.

 1. Synsam Friends

Det här ingår när du köper glasögon online


• 365 dagars olycksgaranti 
• 30 dagars öppet köp på solglasögon
• 50% på andra paret glasögon 
• Fria återbesök i ett år

Solglasögon


Testa solglasögon online med Synsam Style Lab, direkt hemma från soffan.

Prova solglasögon online

Sportglasögon


Testa sportglasögon online med Synsam Style Lab, direkt hemma eller ute på planen.

Prova sportglasögon online

Olika modeller passar olika ansikten 

Bågar kan se olika ut beroende på vad du har för ansiktsform och färger. Glasögon med mer markerade kanter passar vissa ansiktsformer bättre, medan personer med fyrkantigt ansikte passar i bågar med mjuka former. Den som har ett avlångt ansikte passar till exempel utmärkt i pilotbågar. Genom Synsam Style Lab får du möjlighet prova glasögonen hemma från soffan med senaste tekniken. Testa och se hur olika bågar passar ditt ansikte och färgskala innan köp.  

prova glasögon online 

 


 
Mer läsning

GuideVilka glasögon passar mig?
 

GuideVilka solglasögon passar mig?