Populära sökningar
Kvinna med telefon i handen

Prova glasögon online med Synsam Style Lab

Sugen på nya brillor? Nu kan du enkelt prova glasögon online innan ditt köp. Prova och jämför glasögon, solglasögon och sportbågar från vårt breda sortiment direkt i datorn eller mobilen. Det har aldrig varit enklare att prova glasögon på nätet och hitta nya favoriter!

Synsam erbjuder glasögon för alla behov och stilar och vi vet hur viktigt det är att det känns rätt. Glasögon har gått från att vara ett verktyg som hjälper oss se bättre, till en accessoar som också speglar vem du är. Förutom styrka på glasen ska du även välja vilken färg, form och märke du vill ha - allt för att komplettera din unika stil. Nu kan du enkelt prova vårt sortiment hemma i soffan med hjälp av Synsam Style Lab.

Icon

Steg ett

Klicka på den produkt du vill prova. Tips! Du kan även kolla på den i 3D om du vill.

Icon

Steg två

Klicka på "prova online" och tillåt tillgång till din enhets (dator eller mobil) kamera.

Icon

Steg tre

Nu kan du se hur glasögonen ser ut på dig!

Icon

Steg fyra

Om du vill prova ett annat par, klicka bara på en annan produkt.

Hur fungerar Style Lab? 

Style Lab är ett av marknadens mest moderna sätt att prova glasögon på. Den fungerar just nu på cirka 90 procent av alla mobiler och datorer. Det gör det smidigt för dig att luta dig tillbaka och testa glasögonen hemma i soffan eller vid köksbordet. Testa gärna! 

Tips för dig som ser dåligt på nära håll! Testa att spela in en video när du provar glasögonen, så kan du titta på videon med dina nuvarande glasögon. 

Testa populära bågar online 

I Synsams digitala provrum kan du prova hur många glasögon du vill och jämföra dem med varandra. Testa gärna ett par olika modeller för att vara säker på att hitta bågar som passar just dig allra bäst. Vi har ovala, runda, fjärilsformade, fyrkantiga och kattiga bågar. Eller varför inte ett par bågar i pilot- eller Wayfarer-modell? Beställ sedan glasögonen online eller kom in till någon av våra butiker för att genomföra ditt köp. Just nu kan du inte testa alla våra bågar men vi lägger till nya modeller hela tiden. 

Hur vet jag vilka bågar jag ska välja? 

I våra butiker har vi kunniga experter som kan hjälpa dig att testa bågar och komma med goda råd. Om du vill testa glasögon online använder du dig istället enkelt av Synsam Style Lab. Det är ett smidigt verktyg för dig som vill förbereda dig och testa olika modeller innan du besöker butiken. Men det är också praktiskt om du vill köpa glasögon direkt på nätet.

No image

Vilka glasögon passar mig?

No image

Vilka solglasögon passar mig?