optiker i Västerås

Här kan du hitta tillgängliga optiker i för synundersökning våra butiker i Västerås. Hos Synsam genomförs synundersökningar av legitimerade optiker för både kontaktlinser och glasögon. I våra butiker på Vasagatan, Hantverkargatan och i Erikslund hjälper vår kompetenta butikspersonal dig att guida dig i köpet för att hitta de bågar och glas som passar dig bäst. Välkommen in på synundersökning i Västerås!

 


Centrala Västerås

Synsam Outlet Västerås Vasagatan

Vasagatan 20A, 722 15 Västerås

021-221 21 outlet.vasteras-vasagatan@synsam.com Idag öppnar vi 10:00
Synsam Västerås Hantverkargatan

Hantverkargatan 11, 722 12 Västerås

021-12 06 40 vasteras@synsam.com Idag öppnar vi 09:00
Synsam Västerås Igor

Vasagatan 25 (Kvarteret Igor) , 722 15 Västerås

021-41 83 40 vasteras-igor@synsam.com Idag öppnar vi 09:30

Erikslund

Synsam Västerås Erikslund

Krankroksgatan 17, 721 38 Västerås

021-30 13 90 erikslund@synsam.com Idag öppnar vi 10:00

Boka synundersökning

I Västerås med omnejd hittar du oss på fyra olika ställen, på Vasagatan där vi har både en vanlig Synsam butik och en Recycling Outlet, på Hantverkargatan och i Erikslund.  

 

Synundersökning i Västerås 

Välkommen in till oss på Synsam i Västerås. Vi kan erbjuda följande synundersökningar:

 

 

Glasögon

Vår vanligaste synundersökning som går att boka både om du har haft glasögon tidigare eller inte. Synundersökningen tar cirka 30 minuter och vår optiker kontrollerar dina ögon, eventuella synfel och utreder vilka styrkor som kan behövas. 

Kontaktlinser

En undersökning för dig som har haft kontaktlinser sedan tidigare. Linsundersökningen ger dig ett recept för både glasögon och linser. Linsundersökningen tar cirka 30 minuter och vår optiker kontrollerar dina ögon och undersöker hur dina linser fungerar för att du ska få de bästa linserna för just dig. 

 

Barn & Ungdom

Vi erbjuder synundersökningar för barn från 8 år. Synundersökningnen tar 30 minuter och vår optiker kontrollerar barnets ögon, eventuella synfel och vilka styrkor som kan behövas. För barn mellan 8 – 12 år erbjuder vi en kostnadsfri undersökning. Mellan 13 – 19 år kostar synundersökningen 299 kronor. 

 

Körkort

Syntest för körkortsintyg. Undersökningen passar för dig som ska ta följande körkort: B, BE, MC. Gäller det en högre behörighet behövs en vanligt synundersökning. Undersökningen tar 15 minuter och bokas genom att ringa eller maila butiken. 

SYNSAM RECYCLING OUTLET

Vår Recycling Oulet bidrar till ett cirkulärt flöde genom att  ge nytt liv åt inlämnade bågar och tidigare kollektioner. Konceptet är enkelt och består av tre delar, Second hand, Outlet och vår egna Circular Collection där nya glasögon skapas av gamla bågar genom återanvändning. 

 

Välkommen till Synsam i Västerås


Våra synundersökningar genomförs alltid av legitimerade optiker och processen är densamma i hela landet. 

Boka synundersökning