SÅ HÄR FUNKAR SYNSAM LIFESTYLE

Kostnadsfria synundersökningar vid tecknande av abonnemang.
 

Boka nu

Synsam Lifestyle är ett enkelt, tryggt och bekymmersfritt glasögonabonnemang. Du kan kombinera flera olika typer av glasögon ur vårt sortiment, och väljer 3 eller flera par glasögon som du betalar en månadsavgift för.

Välj mellan progressiva glasögon, läsglasögon, solglasögon eller sportglasögon - abonnemanget ger dig möjlighet att ha olika glasögon för dina olika behov. Varje år kan du byta in ett par av dina glasögon mot ett nytt par till ditt abonnemang - vi ser till att återvinna dina gamla glasögon så att de kommer till nytta.

Skulle din syn förändras ingår nya glas och dessutom ingår en försäkring och regelbundna synundersökningar.

Månadskostnaden på ditt abonnemang beror på dina val, det billigaste abonnemanget kostar 149 kronor per månad. Kom in till någon av våra butiker så kan de hjälpa dig att hitta rätt glasögon för dina behov. Här kan du läsa mer om villkoren i Synsam Lifestyle Glasögonabonnemang. 

Allt det här ingår


  • Nya glas vid ändrad syn på alla par
  • Välj 3 eller flera - kombinera sol, sport och glasögon
  • Kostnadsfria årliga synundersökningar
  • Möjlighet att byta ut 1 par glasögon varje år
  • Försäkring vid skada, stöld och förlust

Ett hållbart abonnemang


Varje år kan du byta in ett par av dina glasögon mot ett nytt par i ditt abonnemang. Du kanske undrar vad som händer med de glasögon du väljer att byta in? Vi samlar in glasögonen, återvinner materialet och ger dem ett nytt liv.

Läs mer

Det börjar med en synundersökning


I abonnemanget ingår kostnadsfria synundersökningar. Eftersom synen förändras genom hela livet är det bra att regelbundet träffa en optiker som ser till att du har rätt glas och ögon som mår bra. Nya glas ingår alltid vid ändrad syn.

Boka tid
  1. KVALITETSGLAS FRÅN ESSILOR


    Din syn är viktig. Därför samarbetar Synsam med Essilor nr 1 i världen på glasögonglas. Läs mer om våra glas nedan eller boka en synundersökning så berättar vi mer.

    Läs mer

Lifestyle by


Våra ambassadörer kombinerar fest, jobb, tagningar och röda mattan med lugna dagar, adrenlinfyllda dagar och dagar med mer tid för varandra. Läs mer om hur de hittar glasögon för ett varierande liv.

Kristofer Hivju

Kristofer Hivju

Helena Christensen

Helena Christensen

Aino Jawo / Icona Pop

Aino Jawo / Icona Pop

Caroline Hjelt / Icona Pop

Caroline Hjelt / Icona Pop