1. Synsam erbjudande

  påskerbjudande

  Just nu! 2 fria månader

  Abonnera på 3 eller fler
  sol, sport & glasögon

   

  Från 149 kr/mån

   

Vi önskar glad påsk med 2 helt oslagbara erbjudanden. Just nu får du 2 fria månader när du abonnerar på 3 eller fler sol, sport och glasögon. Och dessutom 50% på bågen vid bokad synundersökning

Boka en synundersökning här

Glöm inte att synundersökningen ingår när du köper ett abonnemang.


 

Erbjudandet är personligt och innebär att du hyr tre eller fler par glasögon av Synsam. Månadsavgiften baseras på ditt val av bågar och glas. Om abonnemanget avslutas lämnar du tillbaka glasögonen till Synsam eller köper ut dem. Bindningstiden är 24 månader med en lägsta totalkostnad från 3.278 kr vid utnyttjande av erbjudandet nedan. Vid tecknande av abonnemang mellan den 15 april 2019 och den 21 april 2019 bjuder Synsam på avgiften för två hela kalendermånader. Hämtar du dina glasögon i april 2019 börjar avgiften därmed att löpa från den 1 juli 2019 (och förfaller till betalning i slutet av den månaden). Utlämningsdagen infaller 30 dagar efter att du tecknade abonnemanget, om du inte har hämtat dina glasögon dessförinnan. Erbjudandet gäller endast vid nyteckning av abonnemang i och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
För fullständiga villkor se https://www.synsam.se/abonnemang/allmänna-villkor

SÅ HÄR FUNKAR SYNSAM LIFESTYLE

ALLT DET HÄR INGÅR

3 ELLER FLER 
Kombinera sol, sport och glasögon.

SYNUNDERSÖKNING
Vi ser årligen till dina ögon.

1 NYTT PAR VARJE ÅR
Byt glasögon efter behov.

FÖRSÄKRING 
Vid skada, stöld och förlust.

ALLTID RÄTT GLAS
När synen förändras ingår nya glas

 

GLASÖGON FÖR ALLA DINA BEHOV


Med vårt abonnemang kan du kombinera hur du vill ur hela vårt sortiment av sol, sport och glasögon. Och varje år kan du välja ett nytt par, om du exempelvis börjat med en ny sport eller behöver solglasögon till semestern. Boka en synundersökning så hjälper vi dig att hitta rätt.

BOKA TID

Lifestyle by


Våra ambassadörer kombinerar fest, jobb, tagningar och röda mattan med lugna dagar, adrenlinfyllda dagar och dagar med mer tid för varandra. Läs mer om hur de hittar glasögon för ett varierande liv.

Kristofer Hivju

Kristofer Hivju

Helena Christensen

Helena Christensen

Aino Jawo / Icona Pop

Aino Jawo / Icona Pop

Caroline Hjelt / Icona Pop

Caroline Hjelt / Icona Pop

Vi tar hand om dina ögon


Synen förändras genom hela livet. Därför är det bra att regelbundet träffa en optiker som ser till att du har rätt glas och ögon som mår bra. I abonnemanget ingår en synundersökning varje år. Och när du behöver byta glas ingår även det, i alla dina par.

BOKA TID