Populära sökningar

Oakley holbrook

Oakley Holbrooks solglasögon är tidlöst snygga glasögon med Prizm-teknologi. Solglasögonen passar lika bra vid skidåkning i Verbier som på after ski i Niseko, vid segling i Båstad och brygghäng i Sandhamn. Oakley Holbrooks glasögon är inspirerade av klassiker från Hollywoods gyllene era på 40, 50 och 60-talet. Oakleys glasögonmodell Holbrook finns i olika utföranden som Oakley Holbrook xl eller Oakley Holbrook Metal, med och utan polariserade linser med prizmteknologi.

Filtrera på

Visar 0-21 av 21 Produkter

Sportglasögonen  är designade med aktiva män och kvinnor i tanken. Modellen är perfekt för dig som gillar äventyr, styrka och snabbhet, såväl fysiskt som i tanken.

I solglasögonen sitter Holbrooks utbytbara kvalitetslinser med eller utan styrka i Prizm-teknologi. Prizm-linser förstärker kontrasten i synfältet och ger den absolut bästa visuella upplevelsen. Linserna, som tar bort 99% av allt reflekterande ljus från till exempel vatten eller snö, är moderna och optiskt korrekta, helt enkelt perfekta för tuffa aktiviteter i såväl solsken som snö och väta.

Holbrooks går också att använda med linser med styrka.

Bågarna till Oakley Holbrook är tillverkade i lätt och stryktålig O Matter, ett material känt för att vara bekvämt att använda hela dagar utan känsla av trötthet eller skav.

Glasögon från Oakley är välkända för att ha en mycket bra passform och för att vara lätta och sköna att bära på alla olika ansikts och huvudformer.

Oakley Holbrook Prizm glasögon levereras med linser som effektivt filtrerar bort 100% av UVA, UVB, och skadligt ultraviolett ljus. Med Oakley Holbrook Prizm solglasögon är dina ögon alltid skyddade mot farliga strålar från solen, och glasögonen uppfyller högt ställda krav på både prestanda och hållbarhet.

Oakley Holbrooks är döpta efter den lilla staden Holbrook som ligger vid den mytomspunna Route 66. Staden är känd för att locka till sig äventyrare och upptäckare.