1. Om du söker en optiker i Stockholm så är du välkommen att besöka någon av våra 15 Synsambutiker.

    Optiker Stockholm

Välkommen till Synsam och våra legItimerade optiker i stockholm

 

Om du söker en optiker i Stockholm så är du välkommen att besöka någon av våra 15 butiker på lättillgängliga lägen i Stockholm City, Södermalm, Östermalm, Kungsholmen och Liljeholmen. Behöver du besöka en optiker i Stockholm så finns det alltid en nära där du bor!

 

Bågar och glas

Synsams legitimerade optiker hjälper dig att hitta rätt glasögon, solglasögon, sportglasögon eller linser och naturligtvis har vi bågar för både dam och herr. Vi jobbar med kvalitetsglas från Essilor och högteknologisk 3D-mätning som vi kan individanpassa glas efter just ditt synbeteende!

 

Synundersökning i Stockholm

Vill erbjuder så klart synundersökning i Stockholms alla butiker – både för glasögon och linser  – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar. Bland annat kan vi upptäcka ögonsjukdomar  som grå starr och behandla torra ögon. Här kan du läsa mer om hur en synundersökning på Synsam går till.

Besök gärna någon av våra glasögon-butiker på Götgatan, Fridhemsplan, St Eriksplan, Drottninggatan, Odengatan för att veta mer eller vill se vårt utbud av glasögon i Stockholm.

Med våra smarta Lifestyle-abonnemang har det aldrig varit enklare att ha glasögon eller linser! Abonnera på 3 eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan!

Synundersökning i Stockholm bokar du direkt på synsam.se

Boka nu 
 

optiker Stockholm:

Vill du boka en synundersökning i någon av våra andra butiker, välj enkelt i listan nedan.

Välj närmsta butik