1. Om du söker en optiker i Stockholm så är du välkommen att besöka någon av våra 15 Synsambutiker.

    Optiker Stockholm

Här finns optiker i Stockholm!

Om du söker en optiker i Stockholm så är du välkommen att besöka någon av våra 16 butiker på lättillgängliga lägen i Stockholm City, Södermalm, Östermalm, Kungsholmen och Liljeholmen. Det finns nästan alltid en lokal optiker nära där du bor. Om det passar bättre att göra när du är ute på ett ärende så brukar det finns en Synsam-butik nära till hands.

Köp glasögon i Stockholm

Alla butiker i Stockholm har legitimerade optiker som kan hjälpa dig att hitta rätt glasögonsolglasögonsportglasögon eller linser och naturligtvis har vi bågar för både dam och herr. Vi jobbar med kvalitetsglas från Essilor och högteknologisk 3D-mätning som vi kan individanpassa glas efter just ditt synbeteende!

Flagship Store på Norrmalmstorg

Vi är också mycket stolta över att kunna erbjuda en Flagship Store, eller flaggskeppsbutik, på Norrmalmstorg i Stockholm där du kan prova tusentals olika glasögon. Butiken har ett unikt sortiment av varumärken. Kom in och  upptäck vårt stora och noga utvalda sortiment från världens ledande modevarumärken. Här hittar du hela och limiterade kollektioner från bland annat Oscar Eide, Prada, Celine, Dior, Chanel och Chloé. Butiken som ligger i hjärtat av Stockholm har naturligtvis legitimerade optiker och kunniga stilexperter som kan hjälpa dig att välja glasögon som passar dig.

Synundersökning i Stockholm

Vill erbjuder så klart synundersökning i Stockholms samtliga butiker – både för glasögon och linser  – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar.

Bland annat kan vi upptäcka ögonsjukdomar  som grå starr och behandla torra ögon. Vill du veta mer så kan du läsa om hur en synundersökning går till på Synsam.

Besök gärna någon av våra glasögon-butiker på Götgatan, Fridhemsplan, St Eriksplan, Drottninggatan, Odengatan för att veta mer eller vill se vårt utbud av glasögon i Stockholm.

Om du har svårt att välja bågar så kan våra optiker berätta mer om vårt smarta glasögonabonnemang där du kan abonnera på 3 eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad.

Du kan även kombinera med linser om du vill. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan.

Synundersökning i Stockholm bokar du här!

Synundersökning i Stockholm

 

alla optiker i Stockholm