Populära sökningar

På Synsam har vi ett garantipaket som går mycket längre än konsumentköplagen

Det är en av Synsams självklarheter och vi kallar det - En Riktig Optikergaranti. Garantin finns för att garantera att du ska bli helt nöjd med både synundersökning och dina nya linser.

Vi lovar att:

- Du får nya linser kostnadsfritt om de går sönder inom ett år.

- Vi byter ut dina linser inom tre månader från att du senast gjorde en linsundersökning, om de inte fungerar bra. Väljer du linser med ett högre pris betalar du bara mellanskillnaden.

- Du får fria återbesök till vår optiker under ett år, från det du senast gjorde en linsundersökning, om du har problem med dina linser.

Vid byte mot vara med högre pris betalar du mellanskillnaden. Vid byte till vara med lägre pris ger vi dig ett tillgodohavande på mellanskillnaden. Du kan inte byta mot kontanter. Garantin gäller inte vid byte av linser vid synförändring eller på grund av medicinska förändringar av synen. Garantin gäller inte heller för specialanpassade linser (årslinser, stabila linser och färgade linser). Får du problem med dessa lovar vi ändå 30 procent rabatt vid köp av ny produkt inom tre månader. En Riktig Optikergaranti gäller från utlovat leveransdatum av de ursprungliga linserna.