Populära sökningar
Månadslinser

Biofinity XR Toric

6 st/box

Denna lins finns för närvarande endast tillgänglig för abonnemang via butik och är en beställningsvara med leveranstid på 4-6 veckor. Biofinity XR Toric är toriska månadslinser från tillverkarna CooperVision. Linserna ger daglig fukt och komfort som ger hälsosamma ögon varje dag. 

Abonnemangspris

1284 kr/ box

Styckpris

1598,81 kr/ box


Denna produkt går endast att abonnera på i butik.

Snabb leverans

Fri retur

Alltid 30 dagars ångerrätt

Trygghet: Våra experter i butik och på kundservice finns alltid där för dig vid frågor

Biofinity XR Toric - Teknisk innovation och komfort

Linserna Biofinity XR Toric är gjorda av innovativ silikonhydrogel kallad  Aquaform® -teknologi. Detta material bidrar till att dina linser sitter på plats samtidigt som de agerar fuktgivande. Biofinity XR Toric passar både dig som är en van Biofinity-bärare och du som använder linser som sporadiska komplement till glasögon.

Smidiga månadslinser/dygnet-runt

Det är upp till dig om du vill använda linserna antingen som dygnet-runt eller månadslinser – Biofinity Toric kan användas som både och. Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna. Observera att Biofinity XR toric är likadana som Biofinity toric men med större urval på styrka, cylinder och axelvärde.

Egenskaper

  • Återfuktande tack vare Aquaform®-teknologi.
  • Högt syregenomsläpp, vilket gör att linserna "andas" väl.
  • Kan användas antingen som månads- eller dygnet runt-linser.

Denna lins finns för närvarande endast tillgänglig för abonnemang via butik och är en beställningsvara med leveranstid på 4-6 veckor.

Från och med den 27 maj 2024 ändras maximala bärtiden för följande Biofinity®-produkter: sphere, toric, multifocal, toric multifocal och Biofinity Energys® (inklusive XR). Dessa produkter kommer fortsatt vara godkända för dygnet-runt-bruk men upp till 6 nätter/7 dagar och inte längre som tidigare upp till 29 nätter/30 dagar.

Linsen är fortsatt en månadslins men efter 6 nätter/7 dagar ska man ta ut och rengöra linsen och sen låta den ligga i linsvätska under natten för fortsatt bruk dagen efter.

Observera att inga förändringar har gjorts i själva produkten utan förändringen är en del i en anpassning till nya regelverk som införs inom EU.