Populära sökningar

Alla ska se firar 5 år!

För fyra år sedan lanserade vi Alla ska se! Och vi har nu delat ut fler än 55 000 aktivitetsglasögon till barn i hela Norden. Stillasittande är en av vår tids största utmaningar.  barn och unga rör sig allt mindre. Tillsammans med Generation Pep och Essilor vill vi på Synsam vara med och öka motivationen för en aktiv fritid. Och ett synfel ska aldrig stå i vägen för ett aktivt liv.

Boka undersökning

Synsam fortsätter dela ut kostnadsfria aktivitetsglasögon till barn mellan 5 och 12 år. Aktivitetsglasögonen är särskilt anpassade att klara sportaktiviteter, utelek, hopp och bus! Har du ännu inte hämtat/skaffat/tagit del av erbjudandet är du välkommen till någon av våra butiker så hjälper vi dig.

Se den omtyckta filmen om initativet

 

Villkor: Erbjudandet gäller barn med synfel mellan 5 och 12 år. Max ett par aktivitetsglasögon per barn, gäller utvald båge och utvalda glas, så långt lagret räcker. Synsam ersätter inte förlust eller skada. Barn under 8 år får sin syn undersökt hos ögonläkare. För att ta del av erbjudandet behöver vi samtycke för målsman till barnet. Detta sker i butiken.

Gratis aktivitetsglasögon till alla barn med synfel mellan 5 och 12 år

Stillasittande är en av vår tids största utmaningar. Barn och unga rör sig allt mindre. Tillsammans med Generation Pep och Essilor vill vi på Synsam vara med och öka motivationen för en aktiv fritid. Och ett synfel ska aldrig stå i vägen för ett aktivt liv.

Ofta har barn bara ett par glasögon och inte sällan uppmanar vi vuxna barnen att vara försiktiga med sina glasögon. Vi vill att barn ska kunna vara aktiva utan begränsningar, alla ska se.

Genom att erbjuda kostnadsfria aktivitetsglasögon till barn mellan 5 och 12 år hoppas vi kunna bidra till just det. Aktivitetsglasögonen är särskilt anpassade att klara sportaktiviteter, utelek, hopp och bus!

Villkor: Erbjudandet gäller barn med synfel mellan 5 och 12 år. Max ett par aktivitetsglasögon per barn, gäller utvald båge och utvalda glas, så långt lagret räcker. Synsam ersätter inte förlust eller skada. Barn under 8 år får sin syn undersökt hos ögonläkare. För att ta del av erbjudandet behöver vi samtycke för målsman till barnet. Detta sker inne i butiken.

Vill ni titta närmare på Synsam's övriga utbud av bågar för barn, klicka på följande länk: Glasögon barn.

Synsam

Det här ingår i erbjudandet

  • Tålig svart aktivitetsbåge i två storlekar för barn 5-12 år
  • Okrossbart glas av polykarbonat 
  • Lättviktsmaterial
  • Fullt skydd för UV-ljus och antirep-behandling
  • Kostnadsfri synundersökning för barn 8-12 år*
Synsam

Okrossbara glas


Vår samarbetspartner Essilor - Nummer 1 i världen på glasögonglas ser till att aktivitesbågarna är utrustade med okrossbara glas av hög kvalitèt.

 

Synsam

Boka synundersökning

Alla ska se!
Synsam

På att ditt barn behöver glasögon

10 tecken
Synsam

Från Ystad till Kiruna

Hitta butik
Synsam

Läs mer om vår samarbetspartner

Generation Pep
Synsam

Visste du att...


Barn och unga upp till 19 år kan få vanliga glasögon utan kostnad via landstingsbidraget?