Optiker i Växjö

Optiker i Växjö

Boka synundersökning här!

Om du letar efter en optiker i Växjö är du varmt välkommen till en av våra Synsam-butiker. 

Våra rådgivare hjälper dig att hitta rätt bågar som passar just dig och din personliga stil. Självklart har vi snygga glasögon för alla plånböcker!

Om du bor i Växjö och behöver boka synundersökning kan du enkelt göra det hos oss på Synsam. Våra legitimerade optiker gör en noggrann synundersökning och ser till att du får rätt hjälp. Vår personal har flera års erfarenhet av optikeryrket och kan upptäcka allt ifrån vanliga synfel till olika typer av andra besvär. Undersökningen pågår cirka 30 minuter och utförs av våra legitimerade optiker. 

Köpa glasögon Växjö 

På Synsam Växjö är du välkommen när det är dags att köpa glasögon. Välj bland flera exklusiva märken som Ray-Ban, Gucci, Dolce & Gabbana, Tom Ford och Lindberg. Det finns något för alla, oavsett om du vill ha runda, ovala eller rektangulära glasögon. Våra rådgivare ger dig tips och råd om vilka glasögon som passar din ansiktsform.

På Synsam kan du även köpa tillbehör som rengöringsspray och rengöringsduk så att du kan ta hand om dina glasögon på bästa sätt.

Välkommen ett boka synundersökning i en av våra butiker


Växjö

Synsam Grand Samarkand

Hejaregatan 32 , 352 46 Växjö

0470-29220 samarkand@synsam.com Idag öppnar vi 10:00
Synsam Växjö Storgatan

Storgatan 17, 352 30 Växjö

0470-22208 vaxjo-storgatan@synsam.com Idag öppnar vi 09:00
Synsam Växjö Tegnér

Affärshuset Tegnér Storgatan 36, Storgatan 36, 351 04 Växjö

0470-125 08 vaxjo@synsam.com Idag öppnar vi 09:00