Populära sökningar

Optiker i Södertälje

Hitta din optiker i Södertälje. Boka synundersökning eller få hjälp att välja glasögon. Välkommen in i någon av våra 3 butiker. Se öppettider, adress & boka synundersökning online.


Våra butiker i Södertälje

    Södertälje


Boka synundersökning

Letar du efter en optiker i Södertälje? Här hittar du samtliga av våra tre butiker i Södertälje. Vi har två standard butiker, en på Storgatan 1 och en på Jovisgatan 4. På Storgatan 4 hittar du även vår Recycling outlet. Självklart erbjuder vi synundersökning och högkvalitativ service i alla våra butiker.

I alla våra butiker i Södertälje  kan du få hjälp av legitimerade optiker med allt från att hitta rätt glasögon,linser och solglasögon till valet sportglasögon för ökad prestanda när du tränar. Självklar har vi ett brett sortiment av glasögonbågar för både dam och herr. 

Vi erbjuder naturligtvis synundersökningar i samtliga butiker – både för glasögon och linser. 

Synundersökning i SÖDERTÄLJE 

Välkommen in till oss på Synsam i Södertälje. Vi kan erbjuda följande synundersökningar:

• Glasögon
• Kontaktlinser
• Körkort
• Barn och ungdom
• Nytillpassning av linser – för dig som aldrig haft kontaktlinser tidigare.

synsam Recycling outlet

Vår Recycling Oulet bidrar till ett cirkulärt flöde genom att  ge nytt liv åt inlämnade bågar och tidigare kollektioner. Konceptet är enkelt och består av tre delar, Second hand, Outlet och vår egna Circular Collection där nya glasögon skapas av gamla bågar genom återanvändning. 

Välkommen in till oss på Synsam i Södertälje!