1. Optiker i Göteborg

    Optiker i GÖTEBORG

synundersökning för glasögon & linser

Om du söker en optiker i Göteborg så är du välkommen att besöka någon av våra 7 butiker på centrala lägen i Göteborg City, Nordstan, Kunggatan, Linné mm. Det finns i stort sett alltid en lokal optiker nära där du bor. Här kan du läsa mer om var du kan boka synundersökning i Göteborg!

Synundersökning i Göteborg centrum

I centrala Göteborg finns flera optiker: En på Korsgatan, en i Femmanhuset nära Centralen, en i Nordstan på Östra Hamngatan 28, och ytterligare en central optiker på Kungsgatan. I Linné hittar du en optiker på Järntorget. I Kålltorp finns en butik på Munkebäckstorget och i Johanneberg kan vi erbjuda en optiker på Fridkullagatan, bara ett stenkast från Eklandagatan.

Synsam har också fler optiker i Göteborgs-området, bland annat i Partille vid Allum Köpcentrum, i Mölndal på Mölndal Galleria och i Västra Frölunda hittar du två olika butiker på Frölunda Torg. Synsam Amhult heter vår butik i Torslanda och i Kungälv finns vår optiker i Kongahalla Center.

Köp glasögon i Göteborg

Alla butiker i Göteborg har legitimerade optiker som kan hjälpa dig att hitta rätt glasögon, solglasögon, sportglasögon eller linser och naturligtvis har vi bågar för både dam och herr.

Vill erbjuder så klart synundersökning i Göteborgs samtliga butiker – både för glasögon och linser – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar.

Bland annat kan vi upptäcka ögonsjukdomar  som grå starr och behandla torra ögon. Vill du veta mer så kan du läsa om hur en synundersökning går till på Synsam.

Besök gärna någon av våra mångan glasögonbutiker i Göteborg centrum, i Nordstan och Järntorget. Från Vasagatan finns vår närmaste optiker på promenadavstånd vid Järntorget. Om du söker en optiker på Hisingen så finns en Synsambutik i Torslanda. 

Boka synundersökning

Synsam Flagship Store i Göteborg

Flagship store i Göteborg

Vi är också mycket stolta över att kunna erbjuda en Flagship Store Göteborg, eller flaggskeppsbutik, på Korsgatan i Göteborg där du kan prova tusentals olika glasögon i en exklusiv och inspirerande miljö. 

våra optiker i Göteborg: