1. Om du söker en optiker i Uppsala så är du välkommen att besöka någon av våra 5 Synsambutiker.

    Optiker uppsala

här hittar du Din optiker i UPPSALA

Om du söker en optiker i Uppsala så är du välkommen att besöka någon av våra fem butiker på lättillgängliga lägen i centrala Uppsala samt Uppsala Gränby centrum. 

Glasögon i Uppsala

Synsams legitimerade optiker i Uppsala hjälper dig att hitta rätt glasögon, solglasögon, sportglasögon eller linser och naturligtvis har vi bågar för både dam och herr. Vi jobbar med kvalitetsglas från Essilor och högteknologisk 3D-mätning som vi kan individanpassa glas efter just ditt synbeteende!

Synundersökning i Uppsala

Vill erbjuder så klart synundersökning i Uppsalas alla butiker – både för glasögon och linser  – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar. Bland annat kan vi upptäcka ögonsjukdomar  som grå starr och behandla torra ögon. Här kan du läsa mer om hur en synundersökning på Synsam går till.

Besök gärna någon av våra optiker på Dragarbrunnsgatan, Sysslomansgatan, S:t Per Gallerian eller Gränby centrum för att veta mer!

Med våra smarta Lifestyle-abonnemang har det aldrig varit enklare att ha glasögon eller linser! Abonnera på 3 eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan!

Synundersökning i Uppsala bokar du direkt på synsam.se


Boka nu 
 

optiker UPPSALA: