1. Om du söker en optiker i Östersund så är du välkommen att besöka någon av våra 2 Synsambutiker.

    Optiker Östersund

Välkommen till Synsam och våra legItimerade optiker i Östersund

Om du söker en optiker i Östersund är du välkommen att besöka någon av våra två butiker, Synsam Östersund på Storgatan 34 eller Synsam Östersund Lillänge på Hagvägen 7A.

 

Bågar och glas

Synsams legitimerade optiker i Östersund hjälper dig att välja rätt glasögon, solglasögon, sportglasögon eller linser – och naturligtvis har vi glasögonbågar för såväl dam som herr. Vi jobbar med kvalitetsglas från Essilor och 3D-mätning som vi kan anpassa glas efter just ditt synbeteende!

 

Synundersökning i Östersund

Vi erbjuder naturligtvis synundersökning i Östersund samtliga butiker – både för glasögon och linser  – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar. Till exempel kan vi upptäcka ögonsjukdomar som grå starr och torra ögon. Här kan du läsa mer om vad som ingår i en synundersökning.

Med våra smarta Lifestyle-abonnemang har det aldrig varit lättare att ha glasögon eller linser! Abonnera på tre eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan!

Synundersökning i Östersund bokar du direkt på synsam.se

BOKA NU

Här hittar du optiker i Östersund