1. Om du söker en optiker i Karlstad så är du välkommen att besöka någon av våra 3 Synsambutiker.

    Optiker karlstad

Välkommen till Synsam och våra legItimerade optiker i karlstad

 

Om du söker en optiker i Karlstad så är du välkommen att besöka någon av våra tre butiker vid torget, Mitt i city eller Bergvik.

Bågar och glas

Synsams legitimerade optiker i Karlstad hjälper dig att välja rätt glasögon, solglasögon, sportglasögon eller linser – och naturligtvis har vi glasögonbågar för såväl dam som herr. Vi jobbar med kvalitetsglas från Essilor och 3D-mätning som vi kan anpassa glas efter just ditt synbeteende!

 

Synundersökning i Karlstad

Vi erbjuder naturligtvis synundersökning i Karlstads samtliga butiker – både för glasögon och linser  – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar. Till exempel kan vi upptäcka ögonsjukdomar som grå starr och torra ögon. Här kan du läsa mer om vad som ingår i en synundersökning.

Besök gärna någon av våra optiker i centrala Karlstad, på Östra Torggatan eller Mitt i City, för att få veta mer. Synsams optiker hittar du även i Bergviks köpcentrum strax utanför stan.

Med våra smarta Lifestyle-abonnemang har det aldrig varit lättare att ha glasögon eller linser! Abonnera på tre eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan!

Synundersökning i Karlstad bokar du direkt på synsam.se

BOKA NU

Här hittar du optiker i Karlstad