Populära sökningar

Optiker i Karlstad

Här hittar du optiker i Karlstad. Boka synundersökning eller få hjälp att välja glasögon för dam och herr. Vi har butiker på torget, Mitt i city och Bergvik.


Våra butiker i Karlstad

    Centrala Karlstad

  • Nära Karlstad


Din lokala optiker i Karlstad

Om du behöver göra en synundersökning, vill köpa glasögon eller linser är du välkommen till våra optiker i Karlstad. Våra legitimerade optiker gör en noggrann synundersökning och ser till att du får rätt hjälp. Vi har tre Synsam-butiker i centrala karlstad, en på Östra Torggatan, en i gallerian Mitti City och en Recycle Outlet-butik på Drottninggatan. Vi har också en butik i Bergvik köpcentrum strax utanför stan. 

Synundersökning i Karlstad

Välkommen in till oss på Synsam i Karlstad. Vi kan erbjuda följande synundersökningar:

synundersökning av pojke

Glasögon

Vår vanligaste synundersökning som går att boka både om du har haft glasögon tidigare eller inte. Synundersökningen tar cirka 30 minuter och vår optiker kontrollerar dina ögon, eventuella synfel och utreder vilka styrkor som kan behövas. 

Kvinna som sätter i linser

Kontaktlinser

Linsundersökningen ger dig ett recept för både glasögon och linser och är för dig som haft linser tidigare. Undersökningen tar cirka 30 minuter och vår optiker kontrollerar dina ögon och undersöker hur dina linser fungerar för att du ska få de bästa linserna för just dig.

barn i glasögon som kollar på mobil

Barn & Ungdom

Vi erbjuder synundersökningar för barn från 8 år. Synundersökningnen tar 30 minuter och vår optiker kontrollerar barnets ögon, eventuella synfel och vilka styrkor som kan behövas. Priset varierar beroende på ditt barns ålder.*

man i motorcykelhjälm

Körkort

Syntest för körkortsintyg. Undersökningen passar för dig som ska ta följande körkort: B, BE, MC. Gäller det en högre behörighet behövs en vanligt synundersökning. Undersökningen tar 15 minuter och erbjuds som drop-in i mån av tid.  

Boka synundersökning

*För barn mellan 8 – 12 år erbjuder vi en kostnadsfri undersökning. Mellan 13 – 19 år kostar synundersökningen 299 kronor.