Studentrabatt


På Synsam får du som studerar på högskola eller universitet alltid 10 % rabatt på alla varor i alla butiker mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Studentrabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter. 
Erbjudandet gäller inte i Synsam Recycling Outlet eller webbutiken

I samarbete med Resurs Bank erbjuder vi dessutom delbetalning upp till 10 000 kr för dig som studerar – lika billigt som kontant. Inga extra avgifter eller dolda kostnader tillkommer, vilket gör det precis lika billigt som kontant betalning. *Sedvanlig kreditprövning (men med lägre krav för dig med studentlegitimation) genomförs kostnadsfritt i butik.

* Sedvanlig kreditprövning innebär att säljaren begär en kreditupplysning från det kreditupplysningsföretag som butiken samarbetar med. Som konsument kommer du få hem en så kallad kännedomskopia om att en upplysning om dig lämnats ut av kreditupplysningsföretaget. En sedvanlig kreditprövning är standard och säljaren (långivaren) gör en värdering av kreditupplysningsinformationen utifrån en mall. Mallen som används kräver till exempel att du inte har några betalningsanmärkningar eller skulder till Kronofogden.

Grundkrav Resurs Bank Student

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Inte ha några betalningsanmärkningar
  • En årsinkomst på lägst 70 000 inklusive studiemedel
  • Giltig ID-handling och Student- eller Mecenatkort
  1. Hitta butik

Hitta till din SynsambutikKontaktuppgifter till våra butiker, telefonnummer och adresser, om du behöver boka tid eller fråga oss något. Välkommen!

Läs mer