Glasögongaranti


På Synsam har vi ett garantipaket som går mycket längre än konsumentköplagen. Det är en av våra självklarheter och vi kallar det - En Riktig Optikergaranti. Garantin finns för att säkerställa att du ska bli helt nöjd med både synundersökning och dina nya glasögon.

Vi lovar att:

- Du får nya glasögon kostnadsfritt om de går sönder inom ett år. 
Oavsett hur trasigheten kommit till.

- Vi byter ut dina nya glasögon inom tre månader om du kommer på att du inte trivs i dem.
Byter du till glasögon med högre pris betalar du mellanskillnaden.

- Du får kostnadsfria återbesök till vår optiker under ett år från senaste utförda synundersökning om du upplever några problem med ditt seende.

Vid byte mot vara med högre pris betalar du mellanskillnaden mot ursprungligt inköpspris på båge respektive glas. Vid byte till vara med lägre pris ger vi dig ett tillgodohavande på mellanskillnaden. Du kan inte byta mot kontanter. Garantin gäller inte vid förlust av glasögon, för solglasögon eller företagsglasögon, vid byte av glas vid synförändring eller på grund av medicinska förändringar av synen. En Riktig Optikergaranti gäller från utlovat leveransdatum av de ursprungliga glasögonen.

  1. Hitta butik

Hitta till din SynsambutikKontaktuppgifter till våra butiker, telefonnummer och adresser, om du behöver boka tid eller fråga oss något. Välkommen!

Läs mer