1. Synsam Hörsel Nacka Forum 

    Stockholm

 

SYNSAMS HÖRSELKLINIK I NACKA FORUM

BOKA HÖRSELTEST FÖR 250 KR  

 

Adress: Forumvägen 14, 131 53 Nacka

Kontakta oss på telefonnummer 010 182 11 10 eller via mejl, info@audionomkliniken.se

Öppettider

Måndag till fredag: 08:00-17:00 *

*Om du har bokat tid för besök innan butikens ordinarie öppettid möter audionomen upp dig utanför butiken strax innan för att släppa in dig.

Välkommen till din audionom i Nacka!

Har du nedsatt hörsel? Eller börjar du kanske få svårt att uppfatta tal? Vi erbjuder en auktoriserad hörselklinik i Nacka Forum utanför Stockholm.

Patientavgift i region Stockholm är 100 kronor. Frikort gäller. Om du är skriven i en annan region behöver du en betalningsgaranti från din hemregion. Se lediga tider för hörseltest.

På uppdrag av Region Stockholm

Vår hörselklinik i Nacka utanför Stockholm arbetar på uppdrag av region Stockholm. Vi erbjuder hörseltest, konsultation och hörapparatutprovning för dig som är över 18 år. Du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss. Boka tid för att testa din hörsel online.

Om vi inte kan hjälpa dig med ditt hörselproblem slussar vi dig vidare till rätt vårdgivare. Vi har goda kontakter med externa öron-näsa-hals-specialister.

Fritt val av hörapparater i Stockholm

En hörapparat kan hjälpa dig att höra bättre. Hos oss får du hjälp att välja och prova ut en hörapparat som passar just dig och ditt behov. Har du redan hörapparat kan du komma till oss för att få den justerad eller lämna in den för service. Hos vår klinik i Nacka Forum i Stockholm har du som patient möjlighet till fritt val när du ska välja hörapparat.

Det fria valet innebär att du som patient antingen kan välja en hörapparat ur regionens upphandlade sortiment till en lånekostnad av 600 kronor, eller fritt välja en modell som passar dina behov och få hela eller en del av kostnaden betald av regionen beroende på kostnad. Regionen ersätter max två hörapparater med upp till 2380 kronor styck.

Vill du passa på att undersöka synen samtidigt?

Hörselkliniken ligger i samma lokal som vår optiker. Boka en synundersökning i anslutning till ditt hörseltest genom att ringa 08-716 88 11.

Leverantörsoberoende hörselmottagning

Vi är en leverantörsoberoende mottagning vilket innebär att vi har hörapparater från flera olika leverantörer. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en individuell lösning som kan hjälpa dig att höra bättre. Våra legitimerade audionomer har stor kunskap om vilka hörapparater och hjälpmedel som finns på marknaden.

Audionomkliniken Synsam Hörsel samarbetar med Audionomkliniken Serafen. Läs mer om Audionomkliniken Serafen här.

Våra hörselkliniker bedrivs via Audionomkliniken Sverige AB, Org. nr. 559146-8193. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy här. Kontakta oss på: 010 182 11 10 alt. Info@audionomkliniken.se