Populära sökningar
Månadslinser

Air Optix Aqua Multifocal

3 st/box

Denna lins har utgått och ersatts av en ny uppdaterad variant som heter EYEQ 30-day Hydro Progressive Q3, se information nedan.

Styckpris

399 kr/ box


Produkten är tillfälligt slut i lager och är tillgänglig igen så snart som möjligt.

Snabb leverans

Fri retur

Alltid 30 dagars ångerrätt

Trygghet: Våra experter i butik och på kundservice finns alltid där för dig vid frågor

Denna lins har utgått och ersatts av en ny uppdaterad variant som heter
EYEQ 30-day Hydro Progressive Q3. Den nya linsen har samma beprövade design och passform på ögat (du kan använda samma parametrar som tidigare) men tillverkas av ett nytt modernare material som behåller fukten bättre samt har ett unikt skydd mot beläggningar. Den är dessutom lite billigare än den utgående linsen.
Du kan beställa den här  EYEQ 30-day Hydro Progressive Q3 

Har ni några frågor eller funderingar kontakta vår kundtjänst på customerservice@synsam.com eller kontakta din närmaste Synsambutik, sök butik 

 

Den är tillverkad med ett Aqua Moisture System som bidrar till ökad komfort då den släpper igenom upp till sex gånger mer syre än vanliga linser och ger vita och friska ögon. Linsen förblir bekväm hela dagen och passar även bra i torra miljöer.

Linsen är gjord för dagsbruk men går att sova med upp till 6 nätter per vecka om detta blivit godkänt av din optiker. Air Optix Aqua Multifocal samlar på sig mindre beläggningar tack vare den permanenta plasmabehandlingen vilket är bra för din ögonhälsa.