Populära sökningar

Squash -skyddsglasögon

Hårda snabba bollar i en squash-hall kräver bra skyddsglasögon. Här hittar du sportglasögon och goggels för squash för dam, herr och barn från tex Oakley, Rigel och Rudy Project.

Skyddsglasögon för squash

Glasögon som du använder när du spelar squash behöver vara okrossbara och båge och glas behöver ha en tillräcklig höjd så att inte bågen skymmer din sikt när du spelar. Spelar du flera racketsporter som padel och tennis kan du självklart använda dina sportglasögon för dem också. Välkommen in till oss om du vill prata om slipade sportglasögon! 

Kupade glas i sportglasögon 

Det är också bra om glaset och bågen till dina skyddsglasögon som du använder till squasheller andra racketsporter är kupade eftersom det ger ett bra vidvinkelseende när du spelar. Ett optiskt kompenserat glas är viktigt, läs mer om det här.

Välj också ett glas som främjar ditt avståndsseende eftersom bollen kommer i alla riktningar. Bifokala eller progressiva glas ställer till det för avståndsbedömningen nedåt och i sidled. Kom in till oss så kan vi hjälpa dig att hitta slipade sportglasögon i din styrka och som passar när du spelar olika racketsporter.