1. Optiker i Göteborg

    Optiker i GÖTEBORG

synundersökning i göteborg

Om du söker en optiker i Göteborg så är du välkommen att besöka någon av våra 7 butiker på centrala lägen i Göteborg City, Nordstan, Kunggatan, Linné mm. Det finns i stort sett alltid en lokal optiker nära där du bor. Här kan du läsa mer om var du kan boka synundersökning i Göteborg!

Optiker i centrala Göteborg

I centrala Göteborg finns flera optiker: En på Korsgatan, en i Femmanhuset nära Centralen, en i Nordstan på Östra Hamngatan 28, och ytterligare en central optiker på Kungsgatan. I Linné hittar du en optiker på Järntorget. I Kålltorp finns en butik på Munkebäckstorget och i Johanneberg kan vi erbjuda en optiker på Fridkullagatan, bara ett stenkast från Eklandagatan.

Optiker nära Göteborg

Synsam har också fler optiker i Göteborgs-området, bland annat i Partille vid Allum Köpcentrum, i Mölndal på Mölndal Galleria och i Västra Frölunda hittar du två olika butiker på Frölunda Torg. Synsam Amhult heter vår butik i Torslanda och i Kungälv finns vår optiker i Kongahalla Center.

Synsam Flagship Store i Göteborg

Flagship store i Göteborg

Vi är också mycket stolta över att kunna erbjuda en Flagship Store Göteborg, eller flaggskeppsbutik, på Korsgatan i Göteborg där du kan prova tusentals olika glasögon i en exklusiv och inspirerande miljö. Butiken har ett unikt sortiment av varumärken. Kom in och upptäck vårt stora och noga utvalda sortiment från världens ledande modevarumärken. Här hittar du hela och limiterade kollektioner från bland annat Oscar Eide, Prada, Celine, Dior, Chanel och Chloé. Butiken som ligger i centrala Göteborg har naturligtvis legitimerade optiker och kunniga stilexperter som kan hjälpa dig att välja glasögon som passar dig.

boka synundersökning i Flagship Store

 

Köp glasögon i Göteborg

Alla butiker i Göteborg har legitimerade optiker som kan hjälpa dig att hitta rätt glasögon, solglasögon, sportglasögon eller linser och naturligtvis har vi bågar för både dam och herr. Vi jobbar med kvalitetsglas från Essilor och högteknologisk 3D-mätning som vi kan individanpassa glas efter just ditt synbeteende!

Vill erbjuder så klart synundersökning i Göteborgs samtliga butiker – både för glasögon och linser – och i utvalda butiker även fördjupade ögonhälsoundersökningar.

Bland annat kan vi upptäcka ögonsjukdomar  som grå starr och behandla torra ögon. Vill du veta mer så kan du läsa om hur en synundersökning går till på Synsam.

Besök gärna någon av våra mångan glasögonbutiker i Göteborg centrum, i Nordstan och Järntorget. Från Vasagatan finns vår närmaste optiker på promenadavstånd vid Järntorget. Om du söker en optiker på Hisingen så finns en Synsambutik i Torslanda. 

Om du har svårt att välja bågar så kan våra optiker berätta mer om vårt smarta glasögonabonnemang där du kan abonnera på 3 eller fler glasögon/solglasögon för en fast månadskostnad.

Du kan även kombinera med linser om du vill. Allt ingår! Med vårt linsabonnemang får du dina linser hemskickade så att du aldrig riskerar att stå utan.

Boka synundersökning

 

våra optiker i Göteborg: